AVÍS DE COOKIES

Este lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de fer que la seua navegació siga segura, fer una anàlisi estadística de les visites a la web, i conéixer la seua usabilitat. Si vol més informació pot consultar la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Pot acceptar l'ús de cookies fent clic en "ACCEPTAR" o Configurar/Rebutjar cookies dent clic en "CONFIGURAR/REBUTJAR".

T'ensenyem a preparar una recepta de Lluç amb verduretes al vapor, ideal per al teu sopar en la nostra jornada de nous hàbits.

Recepta de Lluç amb verduretes al vapor

08 de febrer de 2019

T'abellix una recepta de peix original i fàcil de preparar? Des de hui pots incloure en el teu menú un exquisit plat de Lluç amb verduretes al vapor. Tasta el contrast bo del sabor cítric de la llima amb el toc oriental que li dona la salsa de soja i disfruta de la combinació.

Una proposta creativa, cuinada amb vaporadora, molt recomanable per als teus sopars. A més, destaca per la seua presentació acurada.

Seguix el vídeo pas a pas de la recepta de Lluç amb verduretes al vapor:

Ingredients per a 2/4 persones:

  • Lluç congelat
  • 200 g de carlotes
  • 200 g de bajoqueta verda
  • 1 porro
  • 1 tomaca
  • Salsa de soja
  • Oli d'oliva verge extra
  • 1 llima
  • Pebre roig dolç
  • Llorer
  • Cebollí

Pas a pas:

Si vols preparar esta recepta, seguix el procés pas a pas que et detallem a continuació.

1. Talla les verdures a la juliana fina.

Cortar el puerro en juliana fina.

Cortar las zanahorias en juliana fina.

Cortar la judías verdes en juliana fina.

2. Salta 2 minuts.

Saltear 2 minutos todas las verduras en una sartén.

3. Pela la tomaca i buida les llavors.

Pelar el tomate.

Vaciar las semillas del tomate.

4. Talla en daus la tomaca.

Cortar en dados el tomate.

5. Ompli els filets amb les verdures.

Rellenar los filetes con las verduras.

6. Incorpora la tomaca, la ratlladura de pell de llima i la salsa de soja.

 Incorporar el tomate, la ralladura de piel de limón y la salsa de soja.

7. Enrotlla els filets.

Enrollar los filetes.

8. Bull aigua en una olla amb llorer i llima.

Hervir agua en una olla con laurel y limón.

9. Col·loca el lluç en la vaporadora.

Colocar la merluza en la vaporera.

10. Cuina uns 8 minuts.

Cocinar al vapor unos 8 minutos los rollitos de merluza.

Servir los rollitos al vapor.

Altres recomanacions

Busques un primer plat ideal per al teu sopar? Ací tens esta Recepta de Sopa de kale, bimi i encisam.

I si vols conéixer la nostra Proposta de jornada de nous hàbits completa, en este enllaç et proposem este i altres plats per al teu dia a dia.