Per a combatre el fred de l'hivern, aprén a preparar esta deliciosa crema de bròcoli amb ametles.

Recepta de Crema de bròcoli amb ametles

10 de gener de 2020

Per a temperar el cos a l'hivern i començar amb els bons propòsits, apunta't esta recepta de Crema de bròcoli amb ametles i prepara-la a casa. I és que en els mesos de fred abellixen les cremes calentes i els plats de cullera com este.

Disfruta de l'exquisit sabor del bròcoli combinat amb el de les ametles triturades i l'atractiva textura que aporten a la crema. Esta és una recepta molt original, tan fàcil que pots cuinar-la sense cap problema. Només cal tindre en compte les nostres indicacions.

Seguix el pas a pas de la recepta de Crema de bròcoli amb ametles

Ingredients:

  • 2 brócolis
  • ¼ de cebolla
  • 50 ml de vino blanco seco
  • 40 g de almendras
  • 2 dientes de ajo
  • 1 rebanada de pan integral
  • Sal
  • Pimienta negra con molinillo
  • Aceite de Oliva

Pas a pas:

1. Pela i talla la ceba tan fina com pugues.

Pelar y cortar la cebolla lo más fina posible.

2. Pica l'all.

Picar el ajo.

3. Llava i talla el bròcoli en ramellets.

Lavar y cortar el brócoli en pequeños ramilletes.

4. En una paella, amb un poc d'oli, frig a foc lent la ceba i l'all. Rectifica de sal i pebre. Incorpora el vi.

En una sartén, con un poco de aceite, pochar la cebolla y el ajo.

Rectificar de sal y pimienta. Incorporar el vino.

5. Cuina fins que s'evapore l'alcohol.

Cocinar hasta evaporar el alcohol.

6. Bull el bròcoli: quan comence a bullir, deixa'l uns 10-15 minuts.

Hervir el brócoli: cuando empiece a hervir, dejar unos 10-15 minutos.

7. Reserva l'aigua de cocció.

Reservar el agua de cocción.

8. Tritura el bròcoli juntament amb 30 g d'ametles, la llesca de pa, una miqueta de pebre, la ceba amb l'all i 7 cassons de l'aigua de la cocció. Rectifica de sal. Bat fins que quede una crema més o menys fina segons el teu gust.

Triturar el brócoli junto con 30 g de almendras, la rebanada de pan, un poco de pimienta, la cebolla con el ajo y 7 cazos del agua de su cocción.

Rectificar de sal. Batir hasta que quede una crema más o menos fina según guste.

9. Torra en una paella amb molt poc d'oli la resta de les ametles.

Tostar en una sartén con muy poco aceite el resto de las almendras.

10. Servix la crema amb les ametles torrades, un rajolí d'oli d'oliva en cru i empolvora amb les restes del bròcoli.

10.	Servir la crema con las almendras tostadas, un chorrito de aceite de oliva en crudo y espolvorear con los restos del brócoli.

Altres recomanacions

Si et van les sopes, t'agradarà també esta Recepta de sopa minestrone, ideal per a combatre el fred. Si vols conéixer més plats per als teus dinars i sopars, visita la nostra secció de Receptes.