Esta recepta de Carabassetes farcides de pesto és ideal per a menjar verdures de la manera més saborosa. La combinació de sabors entre les carabassetes i el pesto és inigualable.
Disfruta amb esta recepta de caràcter mediterrani. Prepara la teua pròpia salsa de pesto i ompli les carabassetes a ta casa. Aprén a preparar-la, és molt fàcil!
Seguix el nostre pas a pas de la recepta de Carabassetes farcides de pesto
Ingredients per a 4 persones:
- 1/4 de ceba
- 3 carabassetes
- 2 ous de gallines de corral
- 100 ml d'oli d'oliva verge extra
- 20 g de fulles d'alfàbega
- 30 g de pinyons
- 30 g de formatge Grana Padano
- 2 grans d'all
- Pebre negre
- Sal
Pas a pas:
- Trosseja la ceba i pica l'all.
2. Llava i talla les carabassetes en tres trossos. Amb una cullera buida delicadament la polpa de la carabasseta, per a crear una espècie de bols xicotets amb una vora d'uns 2 o 3 mil·límetres. Reserva la polpa que has tret.
3. Sofrig la ceba i l'all.
4. Afig la polpa de la carabasseta, sala, cuina 10 minuts i reserva.
5. Per a preparar el pesto: Afig a la batedora l'alfàbega, els pinyons, el formatge, la sal, un gra d'all i l'oli.
6. Bat i reserva.
7. Bat els ous en la batedora.
8. Afig la polpa de carabasseta i bat.
9. Agrega el pesto i mescla.
10. Salpebra els bolets de carabasseta. Farcix amb la mescla i empolvora amb formatge.
11. Posa-ho al forn 20 minuts a 200º dalt i baix.
12. Una vegada estiguen gratinats, enforna 15 minuts per baix.
13. Emplata.
Altres recomanacions
Si t'agrada esta combinació, no et perdes la recepta d'Espirals de carabasseta amb pesto de pistatxo. I si vols conéixer més plats per als teus dinars i sopars, visita la nostra secció de Receptes.