Per a continuar complint amb els bons propòsits, aprén a cuinar esta Crema de carabassa i llentilles.

Recepta de Crema de carabassa i llentilles

03 de febrer de 2020

Vols aprendre a preparar una deliciosa Crema de carabassa i llentilles? És un plat molt complet i fàcil de cuinar, perfecte per a cuidar-se a l'hivern i complir amb els teus bons propòsits d'alimentació.

Ara que apetixen tant els plats de cullera calentes, disfruta d'esta estupenda combinació d'ingredients i sabors, està boníssima! Ideal com a primer plat dels teus dinars o sopars.

Seguix el nostre pas a pas de la recepta de Crema de carabassa i llentilles

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 pot de llentilles pardina
  • 250 g de carabassa
  • 700 ml de beguda d'arròs 100 % vegetal
  • ½ creïlla
  • 1 ceba
  • 1 branqueta de romer
  • 1 culleradeta de timó
  • Pebre negre
  • Sal
  • Oli d'oliva verge extra

Pas a pas:

1. Trosseja la carabassa i mitja creïlla.

Trocear la calabaza y media patata.

2. Rostix al forn a 180° durant 40 minuts.

Asar la calabaza y la patata en el horno a 180 º durante 40 minutos.

3. Als 35 minuts amanix amb romer, oli i sal.

A los 35 minutos aderezar la calabaza y la patata con romero, aceite y sal.

4. Talla la ceba en daus xicotets i sofrig-la en una olla.

Cortar la cebolla en tacos pequeños y sofreírla en una olla.

5. Afig la carabassa i la creïlla rostides i ofega 5 minuts.

Añadir la calabaza y la patata asadas y rehogar 5 minutos.

6. Afig la beguda d'arròs.

Añadir la bebida de arroz a las verduras.

7. Rectifica de sal i pebre.

Rectificar de sal y pimienta.

8. Afig la meitat del pot de llentilles i cou 10 minuts.

Añadir la mitad del bote de lentejas y cocer 10 minutos

9. Tritura tots els ingredients en la mateixa olla (amb el foc apagat).

Triturar todos los ingredientes en la misma olla (con el fuego apagado).

10. Posa-ho al foc de nou i afig l'altra meitat del pot de llentilles i el timó.

Poner en el fuego de nuevo y añadir la otra mitad del bote de lentejas y el tomillo.

Añadir la otra mitad del bote de lentejas y el tomillo.

11. Cuina 1 minut i servix amb un poc d'oli i timó.

11.	Cocinar 1 minuto y servir con un toque de aceite y tomillo.

Altres recomanacions

T'agraden els plats de cullera calents? Atenció a esta recepta de Crema de bròcoli amb Ametles. Si necessites més idees per a cuinar, visita la nostra secció de Receptes.