Snacks de fruta deshidratada de Mercadona

Snacks de fruita deshidratada

08 de gener de 2020

Has tastat els nostres deliciosos Snacks de fruita deshidratada? Tens a la teua disposició les nostres bossetes de pinya i poma.

Són ideals per a consumir-los a qualsevol hora del dia, ja siga en esmorzars, ensalades, entre hores... A més, com que són de mida reduïda, te'ls pots emportar a qualsevol part!

Com es produïx la fruita deshidratada de Mercadona?

La fruita deshidratada s'elabora eliminant tota l'aigua que conté la fruita, però mantenint intactes les seues propietats. Estos snacks han sigut preparats amb fruita natural 100 % sense sucres afegits.

Saps que cada bossa equival a una peça de fruita sencera? N'hi ha prou amb obrir-la per a disfrutar-la amb el seu sabor.

A més, no contenen gluten, per la qual cosa també són aptes per a persones celíaques.

També pots combinar-los a la perfecció amb els nostres dàtils en rama. Un acompanyament exquisit que et deixarà sense paraules.

Idees per a consumir els nostres productes

Pots prendre fruita deshidratada i els nostres dàtils en combinació amb mossets dolços o salats, com un snack o com a postres, però també pots combinar-la amb ensalades o iogurts. N'hi ha moltíssimes opcions. Para atenció a estes idees:

Texto 1 Imagen Fruta deshidratada

  • T'apetix un desdejuni per a començar el dia? No ho dubtes, afig la fruita deshidratada favorita al teu bol de iogurt, cereals, anous, etc. Boníssim!

Texto 2 Imagen Fruta deshidratada

  • Si necessites fer un mosset entre menjars, estos productes són perfectes per a picar alguna cosa quan ho necessites. I, si vols anar més enllà, prepara't una exquisida i lleugera picadeta: per exemple, afig un poc de poma deshidratada en un bol de fruita seca amb anacards, pistatxos, ametles... I disfruta!

Texto 3 Imagen Fruta deshidratada

  • Tant la pinya com la poma deshidratades i els dàtils combinen a la perfecció amb ensalades verdes, a més li donen un toc exòtic molt agradable. Prepara-la com més t'agrade, el límit està en la teua imaginació!

Altres recomanacions

Vols un Postre + Proteïnes per a acompanyar este snack? O preferixes un Suc de taronja acabat d'esprémer?