Productes imprescindibles per a combatre el fred, perfectes per a este hivern.

Este hivern, cuida't amb la nostra selecció d'imprescindibles per al fred

12 de gener de 2023

A l'hivern, el teu cos necessita combatre els efectes del fred. Per a conservar la calor corporal, no hi ha res millor que abrigar-te i cuidar l'alimentació.

És fonamental prendre begudes calentes o productes que t'ajuden a portar millor el fred. També has de prioritzar els ingredients que t'ajuden a previndre els refredats, tan habituals en esta època de l'any.

A continuació, et recomanem alguns dels nostres productes imprescindibles per a combatre el fred.

Infusions

Disposes de 4 tipus d'infusions contra el fred, especialment recomanables per a l'època de baixes temperatures. Són ideals per a restablir la calor corporal i una solució eficaç i agradable per a hidratar-te a l'hivern: Timó, Camamil·la sabor a la mel, Respir i Gingebre.

De sabor deliciós, les pots prendre després dels menjars, reservar-les per als moments de relaxació o distribuir-les al teu gust al llarg del dia.

Imprescindibles para el frío: Infusiones contra el frío Mercadona

Xocolate desfet amb xurros

En ple hivern, a qui no li abellix un tradicional Xocolate amb xurros? Ben calent, és ideal per a agafar energia i entrar en calor.

És un desdejuni nutritiu perfecte per als dies freds. La combinació del xocolate amb els xurros ens aporta molts beneficis i ens ajuda a estabilitzar la temperatura del cos.

Disfruta de tot el seu sabor en companyia, mentre compartixes una bona conversa. Els dies més especials comencen amb un bon xocolate amb xurros. Només s'ha de calfar i servir.

Imprescindibles para el frío: Chocolate a la taza con churros Mercadona

Xiclets i caramels de gingebre i llima, sense sucres afegits

El gingebre i la llima són dos ingredients que contribuïxen al bon funcionament de l'organisme i enfortixen el nostre sistema immunitari.

Els xiclets i caramels de gingebre i llima són perfectes per a disfrutar de tots els beneficis dels dos aliments d'una manera més informal i divertida. Una alternativa estupenda per als menuts i els majors, que es pot consumir en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

Sorprén-te amb esta combinació de sabors i un estimulant toc picant i aromàtic.

Imprescindibles para el frío: Chicles y caramelos de jengibre y limón Mercadona

Altres recomanacions

A l'hivern són molt recomanables els plats calents de cullera. Sopes, caldos, cremes… T'ensenyem el pas a pas per a preparar tres receptes de Cremes saludables, ideals per a esta època de l'any.

Altres idees bones per a l'hivern són les nostres receptes de Sopa minestrone i Sopa de kale, bimi i encisam.

Aprén a preparar un Té matxa calent per als dies de fred.