Complementa els teus esmorzars o berenars amb les mels Hacendado. També les pots afegir a les teues infusions i a tot tipus de receptes de rebosteria.

Mels Hacendado: quatre sabors diferents

09 de abril de 2018

La recol·lecció de mel i el seu consum és un costum arrelat en l'ésser humà. La passió per la mel ha evolucionat amb el temps i també ho han fet les seues varietats i sabor.

A Mercadona hem creat quatre tipus de varietats de mel Hacendado: la cremosa, la mel de romer, la mel de taronger i la mel d'eucaliptus. Cadascuna posseeix un sabor i una textura perquè s'adapten a tot tipus de gustos i moments.

Mel cremosa Hacendado

La nostra mel cremosa Hacendado, collida a Espanya, és fàcil d'untar. Gràcies a la seua textura és perfecta per a acompanyar torrades o qualsevol tipus de brioixeria. Posseeix un sabor suau i molt agradable per al paladar. Utilitza-la en els teus esmorzars i berenars.

Mel de romer Hacendado

Per a tots aquells als quals els agrada endolcir les seues infusions amb mel, la seua suavitat farà que els tes mantinguen el seu sabor original, però amb un toc especial. La mel de romer Hacendado, collida a Espanya, és una alternativa al sucre.

Mel de taronger Hacendado

La flor del taronger és una de les més cobejades per a elaborar mels gràcies als seus valors aromàtics. La mel de taronger Hacendado, collida a Espanya, es convertirà en el complement perfecte per a tot tipus de receptes de rebosteria. Així com per a postres típiques com les llesques amb ou, les tortes de pa, les creps o els bunyols.

Mel d'eucaliptus Hacendado

Aquells paladars que prefereixen sentir un sabor més fort i intens poden decantar-se per la mel d'eucaliptus Hacendado, collida entre Espanya i Argentina. Es caracteritza per les seues delicades notes a regalíssia i el seu sabor profund.

Altres recomanacions

Dóna-li un toc extra a les infusions Hacendado amb una de les nostres mels. O si les prefereixes per a untar, et recomanem el nostre deliciós pa amb blat Hacendado per a completar els teus esmorzars i berenars.