Tenim una gran varietat de iogurts naturals perquè cuides la teua alimentació.

Iogurts naturals, la puresa de l'autèntic iogurt

29 de abril de 2024

Els Iogurts naturals són els clàssics per excel·lència, la versió més essencial del iogurt, expressió del genuí i saludable amb múltiples beneficis nutricionals. Per això no passen mai de moda. I per als més llépols, també tenim iogurts naturals ensucrats i edulcorats.

Deixa't portar per l'encant del sabor natural i disfruta de la suavitat i el sabor pur de la llet en este ampli assortiment de iogurts. Amb quin et quedes?

Descobrix el nostre assortiment de Iogurts naturals

Sencers

Yogures naturales Mercadona.

Iogurts elaborats amb llet sencera d'alta qualitat que oferix una textura suau i cremosa. Sabor autèntic i fresc sense més additius.

 • Grec natural: totes les propietats del tradicional iogurt grec en una experiència làctia inigualable. Disponible en grandària d'1 kg i format pack de 6 unitats de 125 g.
 • Grec lleuger natural: elaborat amb llet parcialment desnatada, per a tots aquells que aposten pel benestar, però no volen renunciar a l'intens sabor d'un iogurt estil grec. El trobaràs en grandària d'1 kg i format pack de 6 iogurts de 125 g.
 • Quefir: una opció refrescant i nutritiva que pots disfrutar en qualsevol moment del dia, amb beneficis per a la teua digestió i sistema immunològic. Grandària de 500 g.
 • Bífidus natural: amb probiòtics. Una excel·lent opció per a cuidar la salut intestinal. Disponible en packs de 6 iogurts de 125 g.
 • Natural: aprofita les virtuts de la senzillesa amb este iogurt natural de llet sencera, el de sempre. Disponible en format pack de 6 unitats.
 • Natural de cabra: un iogurt diferent, elaborat a partir de llet sencera de cabra. Un iogurt molt nutritiu, de sabor més intens i textura molt cremosa. Disponible en format pack de 4 unitats de 125 g.

Sencers ensucrats

Yogures naturales Mercadona.

Iogurts preparats amb llet sencera que no t'has de preocupar d'endolcir, perquè ja venen ensucrats.

 • Iogurt sense lactosa cremós, natural i ensucrat: un iogurt indicat per a persones amb intolerància a la lactosa, endolcit amb sucre natural. Es presenten en packs de 4 unitats de 125 g.
 • Iogurt natural amb sucre de canya: la cremositat i el clàssic sabor del iogurt matisat pel toc dolç del sucre de canya. Una mescla irresistible de sabors autèntics. Disponible en format pack de 6 iogurts de 125 g.
 • Iogurt grec natural amb sucre de canya: el caràcter àcid del iogurt grec compensat amb este deliciós sucre i una textura cremosa i densa. En packs de 6 unitats de 125 g.

Desnatats

Yogures naturales Mercadona.

Necessites cuidar el consum de greix? Estos són els teus iogurts i postres làcties, opcions lleugeres i saludables amb diferents possibilitats. Descobrix-les!

 • Postres làcties naturals +Proteínas 10 g de proteïnes: riques en proteïnes. 0 % matèria grassa. Es presenten en una grandària de 500 g.
 • Postres làcties naturals +Proteínas 12 g de proteïnes: amb major aportació proteica i disponible en format pack de 4 unitats de 120 g.
 • Bífidus desnatat natural: un iogurt nutritiu elaborat amb llet desnatada amb els beneficis probiòtics del bífidus. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits. Ve en packs de 6 unitats de 125 g.
 • Iogurt natural 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits: la versió més lleugera del clàssic iogurt natural. Disfruta'l en còmodes packs de 6 iogurts de 125 g.
 • Iogurt sense lactosa natural 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits: La versió sense lactosa, lliure de greix i de sucres. En packs de 4 unitats de 125 g.

Desnatats edulcorats

Yogures naturales Mercadona.

Cuida't i disfruta amb esta gamma de iogurts desnatats edulcorats sense sucre. Explora totes les possibilitats. Disponibles en format pack de 6 unitats de 125 g cada un.

 • Bífidus cremós desnatat natural edulcorat: el iogurt que combina la suavitat i cremositat amb els beneficis probiòtics del bífidus, edulcorat per a garantir tot el sabor. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits.
 • Iogurt natural desnatat edulcorat: inclou en la teua alimentació esta alternativa baixa en greixos i calories, sense privar-te del plaer d'un iogurt dolç i cremós. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits.
 • Postres làcties cremoses naturals edulcorades: elaborades amb llet desnatada natural amb edulcorants. 0 % matèria grassa, 0 % sucres afegits.

Altres recomanacions

No ho dubtes, amb estos suggeriments pots preparar-te qualsevol d'estos 4 bols de iogurts.

Cuida la teua alimentació amb la nostra gran varietat de cereals, per als teus desdejunis, berenars o quan més t'abellisquen.

Descobrix 3 receptes per a una alimentació equilibrada i saludable.