Descobrix la comoditat i versatilitat de les nostres Creïlles congelades.

Disfruta de la varietat, comoditat i versatilitat de les nostres Creïlles congelades

30 de maig de 2024

Les Creïlles congelades són imprescindibles en el nostre congelador. Si les tens a mà, sempre estan disponibles per a completar de manera fàcil i ràpida una gran varietat de plats. S'adapten a qualsevol preferència culinària i tenen un gran rendiment en la cuina. Qui en dona més?

Des de simples acompanyaments fins a plats principals, estes creïlles són un recurs excel·lent per a moltes preparacions. Per això, s'han convertit en un element bàsic en qualsevol cuina que aposte per la comoditat i la versatilitat. I el millor és que moltes d'estes creïlles permeten que la cuina siga molt més saludable.

Quins tipus de Creïlles congelades pots trobar en Mercadona?

Tall gros

Patatas congeladas corte grueso de Mercadona

Estes creïlles tenen un tall d'una grossària generosa. Per això, són una opció indicada per a fregir-les i que la seua textura quede cruixent per fora i tendra per dins.

Són molt més que una simple guarnició, l'acompanyament perfecte d'hamburgueses, filets de carn, peix i qualsevol menjar. Per exemple, esta preparació que et mostrem en la imatge: creïlles amb béicon, formatge, salsa ranxera i julivert. T'abellix consumir-les així?

A més, es poden preparar tant en la paella com en una fregidora d'oli convencional, sempre amb la garantia de resultats deliciosos.

Tall fi

Patatas congeladas de corte fino de Mercadona

Amb estes creïlles de tall fi, la rapidesa, la comoditat i el sabor van junts. Estalvia temps en la cuina amb estos talls prims i prepara unes irresistibles creïlles fregides cruixents. Preferixes utilitzar-les com a guarnició en els teus plats principals? És una excel·lent idea. A més, estan delicioses acompanyades de maionesa o quètxup.

Pots preparar-les tant en la paella com en una fregidora d'oli convencional, sempre les trobaràs apetitoses!

Grill

Patatas congeladas de Gajo Mercadona

Prepara't unes delicioses Creïlles grill en el forn o amb la teua air fryer si busques una versió més saludable. Indispensable acompanyar-les amb la nostra salsa grill per a una experiència culinària redona. Tallades en forma de gallons, aconseguixen una irresistible textura cruixent.

Forn / Air fryer

Patatas congeladas de Horno / Air fryer de Mercadona

Les nostres clàssiques creïlles Forn sempre complixen les teues expectatives. També pots preparar-les en la teua air fryer. D'esta manera aconseguiràs un sabor i una textura perfectes amb una preparació més pràctica i saludable.

Altres recomanacions

Afig salsa a les teues creïlles: ranxera, grill rústica, burger... tria entre els nostres suggeriments de Salses especials.

No oblides la clàssica salsa quètxup, la millor nota de color i sabor per a acompanyar les teues creïlles.