Has tastat els nostres Yakisoba? I els Yum-yum? Si t'agrada el menjar oriental, segur que t'encanten estos noodles. A més de tindre un sabor deliciós, són ideals per a eixos dies en què no es té a penes temps per a cuinar, ja que es fan en un moment. Així, pots resoldre dinars o sopars ràpids sense més complicacions.
Sabem que molta gent confon estos dos tipus de fideus instantanis i per això volem ensenyar-te quines són les diferències principals pel que fa a la seua composició, sabors i preparació. Perquè tries els que més t'abellisquen a cada moment.
Diferències entre Yakisoba i Yum-yum
La diferència principal és que els Yakisoba són noodles que es mengen sense caldo, mentre que els Yum-yum són noodles amb caldo
Els fideus Yakisoba es presenten en sabors diferents (soja, curri pollastre...), mentre que els Yum-yum tenen sabor de pollastre.
Diferències en la preparació dels dos fideus
A continuació, disposes de les instruccions de preparació dels dos productes. Seguix-les per a aconseguir la millor textura i un sabor òptim en cada cas.
Com es preparen els Yakisoba?
1. Retira les dos tapes i el sobre.
2. Afig aigua bullint fins a la línia interior.
3. Tanca la tapa de plàstic i espera 3 minuts.
4. Tanca la tapa de plàstic i espera 3 minuts.
5. A continuació, afig el contingut del sobre, i a punt!
Com es preparen els Yum-yum?
1. Obri la tapa parcialment.
2. Obri la tapa parcialment.
3. Afig aigua bullint fins a la línia.
4. Tapa-ho durant 3 minuts.
5. Remou, i a disfrutar!
Altres recomanacions
Si t'agrada el menjar d'inspiració oriental, per a un dia que tingues un poc més de temps et recomanem estes dos receptes de noodles.