Sopas con Wonton de Langostino y de Langostino con Fideos

Sopa amb wonton de llagostins i fideus

26 de març de 2024

Ja pots assaborir l'autèntica i típica sopa asiàtica amb la sopa amb wonton de llagostins de Mercadona.

La sopa amb wonton de llagostins i fideus és una deliciosa recepta provinent directament de Tailàndia, que es consumix de manera habitual en tota Àsia.

Apetitosos wonton de llagostins, acompanyats de fideus de blat, a més d'incloure també cols xineses i sopa.

Esta recepta conté una ració que pot servir-se com a plat principal o, també, com a plat per a compartir entre tots els comensals.

Sopa con wonton de langostinos y fideos de Mercadona

Com preparar la sopa amb wonton de llagostins i fideus:

1. Afig aigua fins a la marca de l'interior del bol.

2. Col·loca la tapadora sobre el bol sense tancar-lo per complet, de manera que permeta l'eixida de vapor durant la cocció.

3. Calfa el producte congelat en el microones a màxima potència (900-1000 W) durant 6 minuts. Per a aconseguir un millor sabor, recomanem calfar 3 minuts més a màxima potència. Remou i torna a cobrir parcialment amb la tapadora i calfa de nou a màxima potència 3 minuts més.

4. Trau-ho amb cura del microones perquè està molt calenta.

Tin sempre a mà la sopa amb wonton, ja que la pots mantindre en el congelador o en el frigorífic. Es pot preparar directament de les dos formes, l'única diferència és que congelada podràs conservar-la fins a 18 mesos sense perdre les seues propietats, mentre que descongelada en el frigorífic és recomanable consumir-la abans de 3 dies.

En només uns minuts pots tindre a punt una autèntica recepta típica d'Àsia. Disfruta ara en el dinar o com a entrant la sopa amb wonton de llagostins i fideus.

Altres recomanacions

Si vols disfrutar de productes fàcils i ràpids de preparar, et recomanem estos productes aptes per a fregidores d'aire, els tindràs a punt en pocs minuts.

Vols aprendre a preparar uns Noodles d'Arròs? Et mostrem dos opcions diferents, amb rellomello o llagostins.