Celebra Halloween amb les llepolies i els xocolates més terrorífics i divertits.

Halloween, dolç i terrorífic!

14 de octubre de 2022

Ja falta poc per a Halloween, quins nervis! És, probablement, la nit més divertida de l'any, tots ho passem terriblement bé!

En esta festa tan internacional i terrorífica no poden faltar les disfresses, carabasses, calaveres, els somriures, els amics i, per descomptat, els dolços per a donar sabor a la celebració. Perquè no existix Halloween sense dolços…

Enguany, Halloween torna a Mercadona amb algunes novetats i un disseny actualitzat. Atenció als nostres suggeriments de llepolies i xocolates per als xiquets (i no tan xiquets…). Ideals per a endolcir moments horripilants, sempre amb moderació, per a regalar i compartir amb els amics i la família.

Halloween, ¡dulce y terrorífico!

Cistella de llepolies

Una horripilant cistella de Halloween amb diferents llepolies de formes i sabors variats: piruletes, dentadures, figura de xocolate, minicarabassa, peus pica i núvols.

Emporta-te-la en les aventures de la nit de Halloween, és perfecta per a anar a recollir les llepolies amb els teus. Serà el complement perfecte per a la teua disfressa, que enguany arriba amb un esquelet i aranyes al més pur estil "Dia dels Morts".

Carabassa i Catrina de Xocolate

Dos figures típiques de Halloween. Sense gluten.

  • Figura de xocolate amb llet amb forma de carabassa.
  • Figura de xocolate blanc amb forma de catrina mexicana.

Amb dissenys originals, indicades per a regalar o degustar en esta nit tan especial.

Assortiment de xocolate

Bossa amb un deliciós assortiment de figures de xocolate amb llet per als amants del xocolate. Compartix-les o regala-les en el joc de "broma o regal", enguany tornen sense gluten!:

  • Figures de xocolate amb llet presentades en embolcalls d'esquelets, fantasmes, monstres o aranyes.
  • Bombons de xocolate amb llet farcits de praliné (avellanes i ametles) embolicats en xicotets paquets amb il·lustracions d'ulls i carabasses.
  • Bombons blancs farcits de trufa fantasia amb embolcalls dissenyats amb llunes, núvols i rates penades.

Halloween, ¡dulce y terrorífico!

Piruletes

Piruletes de xocolate amb llet en format individual amb un dibuix de Halloween i pal de paper. Porta tres tipus de piruleta: carabassa, vampir i catrina.

Tria la que més t'agrade i disfruta de tot el seu sabor.

Assortiment de llepolies

Assortiment de llepolies individualitzades de diverses formes i sabors. Troba a l'interior ulls farcits, ossos, cucs i figures mini, noves taràntules terrorífiques, caramels vampir, dentadures, dippers i xiclets de meló.

Compartix-les amb els amics o en família, per a disfrutar un moment dolç i divertit. Tots els productes estan lliures de gluten!

Broquetes llepolies

Dos tipus de broqueta amb decoració tenebrosa variada. Sabor agradable i esponjositat en un núvol dolç multicolor.

Gotets

Els nostres gotets especials de Halloween tornen amb tres dissenys diferents. Tria entre el fantasma, la carabassa i la catrina.

Molt acolorits i amb llepolies a l'interior que et sorprendran. I quan el gotet s'acaba, es pot reutilitzar per a incorporar-lo a la vaixella de casa i donar-li múltiples usos.

Halloween, ¡dulce y terrorífico!

Boo! Mix

És la novetat d'enguany! Una bosseta de llepolies terrorífiques en la qual podem trobar dolços diferents: ulls, cervells, calaveres, carabasses i dits pica-pica.

Perquè les disfrutes quan vulgues (sense abusar!) i les compartisques mentre celebreu Halloween.

Altres recomanacions

Prepara unes divertides Galletes de Halloween amb forma de fantasma. Seguix la nostra recepta pas a pas!

T'agrada la pizza? Prepara les pizzes que més van amb esta data: Pizzes Mini de Halloween!

Encara tenim més receptes de Halloween, molt divertides, originals i fàcils de preparar. A veure quina t'agrada més!