T'ensenyem a preparar unes delicioses Galletes de Halloween, el berenar més divertit per a este dia màgic.

Recepta de Galletes de Halloween

21 de octubre de 2019

Vols aprendre a preparar una berenar terrorífic? Amb estes Galletes de Halloween sorprendràs la família i els amics, tant els majors com els més menuts de la casa.

Anima't, estes galletes amb forma de fantasma són molt fàcils de fer, sobretot amb la nostra guia pas a pas. I el millor és que estan terriblement bones!

Ingredients

  • 2 ous.
  • 250 g de mel.
  • 5 ml d'aroma de vainilla.
  • 200 g de mantega.
  • 1 cullerada d'impulsor.
  • 50 g de xocolate en pols.
  • 450 g de farina.
  • Paper vegetal.

Per a l'escarxat

  • 1 clara d'ou.
  • 250 g de sucre llustre.
  • 1 pastilla de xocolate negre per a fondre.
  • 2-3 gotes de llima.

Pas a pas

1. Aboca en un bol els ous, la mel i l'aroma de vainilla.

Echar en un bol los huevos.

Echar en un bol los huevos y la miel.

Echar en un bol los huevos, la miel y el aroma de vainilla.

2. Bat.

Batir los huevos, la miel y el aroma de vainilla.

3. Afig la mantega i torna a batre.

Tamizar la harina, el cacao y la levadura.

Añadir la mantequilla y volver a batir.

4. Tamisa la farina, el xocolate en pols i l'impulsor.

Tamizar la harina, el cacao y la levadura.

Tamizar la harina y el cacao.

Tamizar la harina, el cacao y la levadura.

5. Mescla amb les varetes i amb les mans.

Mezclar con las varillas.

Mezclar con las varillas y con las manos.

6. Fes una bola amb la massa i deixa reposar 30 minuts en la nevera.

Hacer una bola con la masa y dejar reposar 30 minutos en la nevera.

7. Per a l'escarxat: mescla la clara d'ou, el sucre llustre i unes gotes de llima. Bat i reserva.

Para el glaseado mezclar la clara de huevo.

Para el glaseado: mezclar la clara de huevo y el azúcar glas.

Para el glaseado: mezclar la clara de huevo, el azúcar glas y unas gotas de limón.

Para el glaseado: mezclar la clara de huevo, el azúcar glas y unas gotas de limón. Batir y reservar.

8. Trau la massa i pasta.

Sacar la masa y amasar.

Amasar.

9. Dona forma a la massa amb el motle, retira el sobrant i utilitza-ho per a fer més galletes.

Dar forma a la masa con el molde.

Retirar el sobrante de masa y utilizar para hacer más galletas.

10. Posa-ho al forn 10 minuts a 200 graus.

Hornear 10 minutos a 200 grados.

11. Refreda i decora amb l’escarxat.

Enfriar y decorar con el glaseado.

12. Fes ulls amb el xocolate fos.

Hacer los ojos con el chocolate fundido.

I disfruta d'un berenar terrorífic…

Merienda galletas de fantasmas de Halloween.

Altres recomanacions

Si vols conéixer més plats per als teus menjars i sopars, visita la nostra secció de Receptes.