Si ja has fet el teu encàrrec, consulta el nostre vídeo en què t'expliquem com preparar cada plat
Canapés:
- Canapé salmó & anet.
- Canapé formatge Stilton & mango crispy.
- Canapé d'ensalada russa.
- Canapé de sobrassada i mel.
- Canapé negre de tòfona amb cecina.
- Waffle de foie, poma caramel·litzada i ou filat.
- Canapé negre de formatge curat, codonyat i anous.
- Canapé negre de rosbif.
- Canapé de formatge i figues.
Guarda'ls en el frigorífic i trau-los a temperatura ambient una hora abans de consumir-los.
½ Porquet rostit:
S'acompanya amb creïlles en rodanxes i cebetes confitades.
Preparació.
Col·loca la safata enfornable de l'envàs al forn, sense funció grill, durant 25 minuts a 200°.
Espatla de corder de llet:
Té un sabor suau. Amb pell daurada i cruixent, marinada amb sal, romer, timó i llima.
S'acompanya amb creïlles en rodanxes i cebetes confitades.
Preparació.
Introduïu la safata enfornable al forn sense la funció grill durant 25 minuts a 200°.
Galta en salsa de vi negre:
Amb salsa de vi negre i guarnició de creïlles en rodanxes i cebetes confitades.
Preparació.
Introduïx la safata al microones i calfa 3-5 minuts a màxima potència.
Pollastre de corral farcit:
Pollastre de corral desossat farcit d'escalunyes (chalotas), tòfona, foie, prunes, espècies, brandi i cansalada fresca. Amb guarnició de creïlles en rodanxes i cebetes confitades.
Preparació.
Fes el pollastre a filets i introduïx-lo al forn amb la safata enfornable durant 15 minuts a 180°, sense funció grill.
Altres recomanacions
Però si en estos dies t'abellix cuinar a casa, segur que trobes bones idees en la nostra secció de receptes.