Turrones navidad

Ampli assortiment de Torrons de Mercadona

03 de novembre de 2023

Productes de campanya Nadal

Ja tens a la teua disposició alguns dels nostres Torrons per a recordar-te que queden quatre dies per a Nadal. Enguany incorporem novetats i tornem a portar els clàssics de sempre que mai deceben.

Ja pots trobar els torrons més tradicionals: el bla, el dur o el de xocolate amb llet que mai falten en cap taula.

A més, hem incorporat algunes novetats. Tria el teu favorit!

Novetats en el nostre assortiment de Torrons

Novedades en nuestro surtido de Turrones hacendado.

 • Caocream: torró de xocolate amb llet amb trossets de la galleta que triomfa entre els nostres clients en el seu interior: la nostra galleta Caocream. Es presenta en 7 onces que permeten que es partisca millor en porcions. Una autèntica delícia!
 • Cheesecake: torró de pastís de formatge amb galleta format per una coberta de xocolate blanc, una capa de melmelada de fruits rojos i un farciment de formatge amb trossos de galleta. Les postres clàssiques fetes torró.

Torrons de xocolate

Novedades en nuestro surtido de Turrones Hacendado.

 • Chococrujiente: torró de xocolate amb llet farcit de cereals cruixents, que es presenta en 7 onces que permeten que es partisca millor en porcions. Es caracteritza per la seua cremositat i el seu sabor intens a avellana. Este torró tan especial és el favorit de molts clients. Per això, torna un any més, però esta vegada en una barqueta que evita que el xocolate quede apegat a l'envàs. També ara el repartiment dels cereals cruixents és més homogeni.

Novedades en nuestro surtido de Turrones Hacendado.

 • Torró de cacauet fregit amb mel: torró de cremós xocolate amb llet que contrasta amb el suggeridor toc salat dels cacauets fregits amb mel. Una combinació irresistible. Ve en 7 onces que permeten que partisca millor en porcions.
 • Torró cream avellana: torró de xocolate amb llet amb un farciment cremós de llet, avellanes i trossets de galleta cruixent. Un torró que destaca pel seu equilibri entre la intensitat de l'avellana i la suau textura de la crema. Cada mos cruixent és una deliciosa experiència!
 • Torró xocolate amb ametla: una mescla clàssica on la intensitat del sabor de xocolate s'equilibra amb la textura cruixent de les ametles torrades. Pura harmonia en el teu paladar!
 • Torró xocolate amb ametles 72 % cacau: a petició dels nostres clients, torna este torró que combina el sabor de cacau amb les ametles. En format de 7 onces, és el nostre torró de xocolate amb menys sucre.

Novedades en nuestro surtido de Turrones Hacendado: turrones de chocolate

 • Torró Praliné 3 xocolates: elaborat amb tres xocolates: la dolçor del xocolate blanc, la cremositat del xocolate amb llet i la intensitat del xocolate negre. Ara, amb un major equilibri entre les proporcions de cada xocolate, que fa que tinga un sabor més harmoniós.
 • Torró de xocolate negre cruixent i torró de xocolate blanc cruixent: tornen este Nadal amb una millora en la distribució de l'arròs, per a disfrutar d'una manera equilibrada del seu sabor cruixent.

Torrons clàssics

Novedades en nuestro surtido de Turrones Hacendado.

 • Torró bla: torró d'ametla tradicional, el de sempre, amb textura suau i cremosa. Disfruta el seu estimulant toc cruixent gràcies als trossets d'ametla repartits per tota la pastilla. Es presenta en un estoig amb una pastilla.
 • Torró dur: torró tradicional de textura cruixent elaborat amb un 63 % d'ametla torrada espanyola, sucre, mel i clara d'ou que li dona eixe color blanc que tant el caracteritza. A més, este torró tan típic té neula pels dos costats, la qual cosa permet que no et taques quan l'agafes. Es presenta en un estoig amb 2 pastilles.

Novedades en nuestro surtido de Turrones Hacendado: turrones duros

 • Coca imperial d'ametles: el torró dur convertit en coca no pot fallar un any més en les nostres taules nadalenques.
 • Torró de crema cremada: una delícia de textura suau i sabor dolç. El secret està en la mescla de l'ametla amb el rovell d'ou confitat.
 • Torró dur i bla de cacauet: dos alternatives al torró d'ametles, torró bla i dur amb cacauet. Una mescla dolça i cruixent. A més, no contenen gluten ni lactosa.

Però la nostra varietat de torrons clàssics no s'acaba ací.

Oferim altres opcions molt temptadores, com el Torró crocant amb ametles torrades.Torró crocant fruita seca i el Torró Xixona més artesanal.

Novedades en nuestro surtido de Turrones Hacendado: turrones de almendra duro y blando

Torrons en format mini

Per als que volen disfrutar del sabor d'un bon torró, però en dosis xicotetes, tenim els formats mini.

 • Coquetes d'Ametla: l'autèntic torró dur amb ametles presentat en xicotetes i delicioses coquetes. A més, és apte per a persones amb intolerància a la lactosa.
 • Coquetes de Choco Ametla: torró dur amb ametles cobert d'una suggeridora capa de xocolate negre.

Estes coquetes són aptes per a celíacs.

Novedades en nuestro surtido de Turrones Hacendado: turrones en formato mini

 • Assortiment de torrons mini variats: disfruta d'una selecció especial de xicotets mossos que inclou torró dur i bla d'ametles, torró chococrujiente i torró de crema cremada, amb 15 unitats en cada assortiment.
 • Mini porcions de torró bla: per als amants del torró bla d'ametles, el troben en esta bosseta de 8 unitats.

Torrons de sabors

Assortiment variat de torrons amb sabors originals per a tots els gustos.

 • Torró de Pistatxo: una exquisida combinació de torró de xocolate amb llet amb farciment de pistatxo. Amb textura cremosa i trossos de pistatxo en l'interior.
 • Torró de Xocolate blanc amb llima: Has tastat l'harmonia entre el xocolate blanc i el farciment de llima? El seu interior cremós amb sabor cítric et captivarà. A més, torna millorat i ara té més sabor de llima.
 • Torró crema catalana i Torró de iogurt amb nabius i maduixa: Dos torrons que poden transportar-te a les teues postres favorites. Disfruta d'un torró que captura l'essència de la crema catalana, o del sabor del iogurt amb nabius i maduixes.
 • Torró de coco i Torró fruita: per a amants del coco o de la mescla de fruites, dos opcions amb un toc fresc i tropical.

Novedades en nuestro surtido de Turrones Hacendado: turrones de sabores

Torró sense sucres afegits

Perquè ningú es quede sense disfrutar dels nostres torrons este Nadal, ací tens els torrons tradicionals en versió 0 % sucres afegits i amb tot el sabor a bon torró:

 • Torró imperial d'ametles 0 % sucres afegits.
 • Torró crema ametles 0 % sucres afegits.
 • Torró xocolate ametla 0% sucres afegits.

Novedades en nuestro surtido de Turrones Hacendado: turrones sin azúcares añadidos

Altres recomanacions

T'agrada el dolç? Ací tens la nostra família de pastissos, tasta'ls!

Que no falte la fruita seca en estes festes!

Si busques unes postres lleugeres i refrescants, una excel·lent opció és la nostra mousse de llima sense gluten. Només l'has de descongelar i ja està a punt per a consumir.