Has visitat la nostra secció de Xarcuteria? És el lloc especial de la nostra botiga on t'esperen els pernils i embotits més selectes, que et servim a l'instant en peces senceres, tallats a màquina o a rodanxes.
A més, ens adaptem als teus gustos més concrets. Així preparem els teus encàrrecs de pernil d'acord amb les teues preferències, perquè pugues disfrutar al màxim d'este imprescindible durant tot l'any.
En Mercadona pots trobar un ampli assortiment de pernils de la qualitat més alta: pernil serrà, pernil ibèric, espatles..., amb el sabor tradicional més autèntic. Vols conéixer-los?
Descobrix la selecció excepcional de pernils de Mercadona
Pernil serrà
El nostre pernil procedix de porcs amb encreuament de raça Duroc i es caracteritza per ser menys gras que l'ibèric, de sabor suau i poc salat.
Distintiu blau (etiqueta blava)
- El Pernil serrà peça ha tingut un procés de curació de mínim de 14 mesos.
- Té un pes aproximat de 7,6 kg.
Espatles
Espatla serrana, distintiu roig (etiqueta roja)
- L'Espatla serrana peça ha tingut un procés de curació mínim de 9 mesos.
- Procedixen de porcs amb encreuament de raça Duroc. Es caracteritza per ser menys gras que l'ibèric, de sabor suau i poc salat.
- Té un pes aproximat de 4,60 kg.
Espatla d'engreix ibèric, distintiu blau (etiqueta blava)
- L'espatla d'engreix ibèric peça ha tingut un procés de curació de 12 mesos.
- Procedixen de porcs amb raça ibèrica del 50 %. Es caracteritzen per tindre més quantitat de greix, més percentatge de cansalada. Per això, és més melós i amb un sabor suau.
- Té un pes aproximat de 5 kg.
Pernil ibèric
Tant el pernil d'engreix ibèric com l'ibèric de bellota es caracteritzen per tindre més quantitat de greix, més percentatge de cansalada. Per això, és més melós i amb un sabor suau.
Pernil d'engreix ibèric
- El Pernil d'engreix ibèric peça ha tingut un procés de curació mínima de 24 mesos.
- Procedixen de porcs amb raça ibèrica del 50 %.
- Té un pes aproximat de 8 kg.
Pernil ibèric de bellota (50 %)
- El Pernil de bellota ibèric peça ha tingut un procés de curació mínima de 24 mesos.
- Procedixen de porcs amb raça ibèrica del 50 %.
- Té un pes aproximat de 8 kg.
Pernil ibèric de bellota (100 %)
- El Pernil de bellota ibèric peça ha tingut un procés de curació mínim de 24 mesos.
- Procedixen de porcs amb raça ibèrica del 100 %.
- Té un pes aproximat de 8 kg.
Tall de pernil a ganivet
En totes les nostres botigues oferim el servici de tall a ganivet dels nostres pernils, una tècnica artesanal que proporciona una experiència de degustació diferent al pernil tallat amb màquina i aporta altres matisos. Es presenta envasat al buit, la qual cosa garantix la màxima qualitat de producte.
Altres recomanacions
Per a combinar amb este assortiment de pernils, tria entre la nostra varietat de Formatges nacionals.
Mira els nostres suggeriments per a les teues Taules de xarcuteria d'este Nadal.
Fes una ullada a estos dissenys de decoració per a la teua taula de Nadal.