Tenim la millor selecció de productes per a les teues taules de xarcuteria. Tasta-les!

Taules de xarcuteria, la millor picadeta per a este Nadal

06 de novembre de 2023

Alguns productes només estan disponibles per la campanya de Nadal

Coneixes les nostres propostes de taules de xarcuteria per a este Nadal? Són plats estrella que garantixen una excel·lent picadeta en estes dates, immillorables per a compartir moments especials amb familiars i amics. A més, veure-les preparades sobre les taules és tot un espectacle, un plaer per als sentits que també entra per la vista.

El millor és l'acurada selecció d'estes Taules d'embotits, formatges i patés i l'exquisida combinació de sabors que ens regalen. Inclouen una varietat i una qualitat de productes capaços de satisfer el paladar més exigent. Te'ls detallem a continuació perquè seguisques la tradició de les Taules de xarcuteria este Nadal.

Quines taules de xarcuteria et proposem este Nadal?

Taula de formatges

Tablas de charcutería, el mejor picoteo para esta Navidad.

Cada formatge d'esta taula és una obra mestra, amb la seua pròpia història i caràcter, testimoni de l'artesania i la diversitat que l'elaboració d'este producte ens oferix. Acompanya'ns en este viatge de sabor i descobriment. Seguix la nostra proposta de tast en l'ordre que et proposem.

  • Rotllet formatge de cabra: lacti de textura suau i forma cilíndrica, confeccionat a partir de llet de cabra.
  • Formatge brie: un clàssic francés, reconegut per la seua textura sedosa i suau sabor. La seua corfa de floridura blanca comestible li conferix un toc distintiu i sofisticat, que el convertix en una elecció elegant.
  • Semicurat de cabra: fet amb llet de cabra, este formatge aconseguix un equilibri entre el caràcter de la llet i la seua textura ferma però lleugerament suau gràcies al procés de maduració.
  • Camembert amb tòfona: d'origen danés, amb textura cremosa i sabor equilibrat. S'enriquix amb l'aromàtica tòfona, que convertix este formatge en una elecció gurmet.
  • Anyenc ibèric: amb textura ferma, elaborat amb llets crues de vaca, ovella i cabra. El seu llarg procés de maduració li conferix un sabor intens amb matisos terrosos i un matís salat.
  • Crema de formatge brie amb tòfona: una variant del brie amb toc de tòfona. La seua textura suau i cremosa el convertix en una delícia selecta.
  • Cheddar curat: este formatge britànic es caracteritza pel seu sabor intens i textura ferma, resultat d'un procés singular de maduració.
  • Gorgonzola: és un formatge italià de pasta blava, amb un lleuger sabor picant i una textura cremosa.
  • Vell torrat: combina la riquesa d'un formatge madurat amb un toc afruitat en el seu sabor.
  • Rocafort: formatge blau francés famós pel seu sabor fort i la seua producció en les coves de Mont de Combalou, on el penicillium roqueforti li conferix el seu aspecte i sabor característic.
  • Anyenc sec d'ovella: este tresor culinari es produïx amb llet d'ovella crua, que després del seu procés de maduració obté un sabor intens excepcional.

Suggeriment: porta la teua taula de formatges a una altra dimensió de sabor i textura acompanyant-la amb sabors dolços i frescos de fruites, com pomes, peres o raïm. També amb fruita deshidratada, com les orellanes, dàtils sense pinyol, fruita seca i torrades.

Taula d'ibèrics

Tablas de charcutería, el mejor picoteo para esta Navidad.

Hem seleccionat els millors embotits ibèrics, seguint la nostra tradició culinària de sabors autèntics. Una experiència inoblidable en cada mos.

  • Pernil d'engreix ibèric: un dels productes més populars i internacionals de la nostra gastronomia, insubstituïble en esta taula d'embotits. El seu procés de curació de 18 a 36 mesos li conferix un sabor intens i una textura sucosa, apreciats en tot el món.
  • Xoriço de porc ibèric: un altre imprescindible. Elaborat amb carn de porc ibèric, alimentat amb pinso i pastura natural durant la seua fase d'acevall. Es condimenta amb espècies que li donen el seu sabor fumat i lleugerament picant. Després d'un procés de curació, el xoriço d'acevall ibèric es convertix en un saborós embotit que es pot disfrutar en llesques, plats diversos i d'aperitiu.
  • Salsitxó ibèric: no pot faltar en esta selecció d'ibèrics. Presenta una textura ferma i un sabor equilibrat, elaborat amb espècies. A part del seu important paper en una taula d'embotits, es pot disfrutar en llesques fines com a aperitiu i també és un ingredient versàtil en diverses preparacions culinàries.
  • Llom d'acevall ibèric: el quart essencial de la nostra taula d'embotits. De textura ferma però tendra, té un sabor equilibrat i el toc de les espècies utilitzades en la preparació. Se sol tallar en fines rodanxes i es consumix en taules d'embotits com esta, però també en entrepans. A més, s'utilitza en la cuina per a enriquir una varietat de plats. El llom d'acevall ibèric és altament apreciat en la gastronomia espanyola.
  • Dàtils amb béicon: una exquisidesa per a la teua taula que combina la dolçor dels dàtils amb la salinitat i el sabor fumat del béicon. Molt populars com a aperitiu o tapa.

Suggeriment: si acompanyes la teua Taula d'embotits ibèrics amb adobats, com cogombrets i tàperes, i els sumes unes puntes casolanes o unes regañás, portaràs la teua experiència culinària a un altre nivell.

Taula de patés

Tablas de charcutería, el mejor picoteo para esta Navidad.

Prepara't per a descobrir una taula de patés elegant, elaborada amb ingredients selectes i de sabors extraordinaris, perfectament combinats.

  • Assortiment de 4 mousses (d'ànec i oca): es presenta en safata, a punt per a obrir i servir. Patés de 50 g elaborats amb foie d'ànec i melmelada per damunt. Cinc sabors diferents:
    • Natural
    • Carabassa
    • Carn en confit i gelatina de tòfona
    • Pedro Ximénez
    • Ceba caramel·litzada
  • Bloc de foie gras d'ànec farcit de formatge de cabra: gran sabor d'ànec unit al distintiu sabor del formatge de cabra. Ideal per a servir a rodanxes en torrades.
  • Paté fresc amb tòfona i nabius: una delícia per als amants dels sabors complexos i elegants. La base del paté és rica i untuosa, la qual cosa el fa perfecte per a untar en pa torrat, crackers o galletes salades.
  • Paté Vi de Porto: el vi de Porto li aporta un sabor suau i afruitat, amb matisos a fruita seca i un toc de licor, creant una experiència gustativa refinada i única. La base del paté és cremosa i suau, per la qual cosa és perfecte per a untar en pa torrat, crackers o galletes salades.
  • Paté ibèric amb tòfona: la tòfona, amb la seua distintiva aroma i sabor terrós, impartix profunditat i sofisticació al paté, creant un equilibri perfecte entre la qualitat del porc ibèric i l'elegància de la tòfona. La base del paté, elaborada amb carn de porc ibèric, aporta una textura suau i untuosa que s’estén fàcilment.
  • Paté de senglar amb boletus: la carn de senglar proporciona una base rica i carnosa al paté, amb el seu distintiu sabor silvestre i terrós. Els boletus, amb el seu sabor umami i la seua suavitat, equilibren la intensitat de la carn de senglar i aporten una textura sedosa i deliciosa al paté. Este paté és versàtil i es pot disfrutar de diverses maneres. Se servix comunament com a aperitiu en reunions i esdeveniments especials, untat en pa torrat, crackers o galletes salades.
  • Paté de pollastre rostit: el paté de pollastre rostit és una delícia per als amants dels sabors fumats i suaus. La carn de pollastre rostit proporciona una base cremosa i suau al paté, amb el seu característic sabor fumat i una textura tendra. Els condiments i les espècies s'utilitzen per a realçar el sabor i donar-li un matís aromàtic addicional.

Suggeriment: per a contrastar sabors i complementar textures de la forma més deliciosa, acompanya esta rica taula de patés amb fruites deshidratades, com orellanes, dàtils sense pinyol, pa amb panses...

Altres recomanacions

Uns grans aliats per a les teues Taules de xarcuteria són les nostres Puntes sense gluten, palets enfornats molt versàtils amb els quals pots enrotllar l'embotit i acompanyar els formatges i patés.

Si t'agrada el formatge, però eres intolerant a la lactosa, et proposem una exquisida selecció de Formatges sense lactosa.

Si les taules de xarcuteria són ideals per a compartir al principi o durant el menjar, una taula de dolços en la qual no falten els Torrons és ideal per a finalitzar-la. Que ho disfruteu!