Tria diferents opcions de decoració per a la teua taula nadalenca.

Idees per a vestir la taula de Nadal

26 de octubre de 2023

Disponible en la campanya de Nadal

En estes festes, la vida gira al voltant de la taula nadalenca, que es convertix en el centre de les nostres reunions i celebracions. Cuidar la decoració de la taula és essencial, ja que contribuïx a crear un ambient càlid i acollidor per a compartir moments especials amb els teus.

La taula nadalenca ideal combina elegància i practicitat. Ha de ser funcional tant per als teus convidats com per a tu, que facilite la preparació, especialment en ocasions improvisades i en les festivitats principals.

Ja has pensat com vols decorar enguany la teua taula? Et convidem a explorar la nostra col·lecció de parament nadalenc que inclou tapets, tovallons, plats, gots, safates i més coses. Amb estos elements, aconseguiràs una presentació perfecta sense complicacions. Vols descobrir tota la nostra gamma? Continua llegint!

Diversos dissenys de decoració de la teua taula de Nadal per a triar

Segons la combinació que tries, aconseguiràs resultats molt diferents. Fixa't en les nostres propostes de parament per a enguany, amb colors i dissenys molt diferents. Amb estes idees, volem ajudar-te a crear l'ambient acollidor i festiu necessari perquè les teues reunions nadalenques siguen tot un èxit.

Taula amb tapet roig

Ideas para vestir tu mesa esta Navidad.

El roig és el color nadalenc per excel·lència. Per això, predomina en este disseny amb el tapet amb textura de tela en este color amb uns tocs de llum amb safates i bols en plata i gots en brillant. La nota de color de plats i tovallons ponsètia equilibra el conjunt cromàtic, i crea un ambient sobri que dona com a resultat una excel·lent opció per a la teua taula de Nadal.

El tapet roig inclou una trama daurada d'una banda i és reversible, perquè pugues triar, segons l'ocasió, amb el toc daurat o sense.

Ideas para vestir tu mesa esta Navidad.

Taula amb tapet ponsètia

Ideas para vestir tu mesa esta Navidad.

Si busques un ambient més lluminós i plenament nadalenc, presidit per la flor de Nadal i amb més pes de colors blancs i rojos, este és el teu disseny. Perfectament compensats amb la resta, els motius verds del tapet amb textura de tela, el plata de les safates i els plats per a postres i la lluentor dels gots rematen l'escena i conviden a la celebració.

Els gots i les copes són reutilitzables i es poden llavar en el llavaplats per a aprofitar-los en els diferents esdeveniments nadalencs.

Ideas para vestir tu mesa esta Navidad.

Tip per a crear un ambient més acollidor

Ja l'has triat? Si vols completar l'ambient i donar-li un toc acollidor, afig uns ciris aromàtics per a aportar calidesa. Tria el color i l'aroma que més t'agrade: txai, fruites silvestres, vainilla...

Els tovallons són elements que poden donar molt de joc estètic i enriquir la nostra taula de Nadal. Et suggerim unes quantes idees per a doblegar tovallons de manera decorativa.

Ideas para vestir tu mesa esta Navidad.

Proposta taula infantil

Als més menuts de la casa els encanta el Nadal i sentir-se partícips de les celebracions. Per això, els agradarà una taula pensada especialment per a ells.

En esta proposta infantil, el tapet roig de paper es completa amb plats i tovallons dissenyats amb la flor ponsètia i gots en brillant reutilitzables.

Ideas para vestir tu mesa esta Navidad.

Ideas para vestir tu mesa esta Navidad.

Altres recomanacions

Aprén a cuinar amb sobres dels dinars i sopars nadalencs amb estes receptes d'aprofitament.

També et vindrà molt bé esta guia per a netejar i organitzar la nevera i el congelador, i deixar estos electrodomèstics preparats per a la nova temporada.

Si en la sobretaula vos animeu amb uns còctels, ací teniu uns suggeriments gurmet.