Ambienta i aromatitza la llar amb els nostres Ciris perfumats en got de vidre

Ciris perfumats en got de vidre, per a crear el millor ambient

27 de març de 2023

Coneixes la nostra família de Ciris perfumats en got de vidre? Ambienten la casa amb una exquisida fragància de llarga duració, que dura fins a l'últim instant.

Ideals per a crear ambient en una estança i perfumar la casa en general. Es poden utilitzar per al centre de la taula, per a ambientar un sopar romàntic, com a element decoratiu, etc.

Quines fragàncies componen esta família de ciris perfumats?

Disposes d'estos ciris perfumats de got en quatre aromes diferents, perquè tingues on triar i pugues alternar-los amb altres:

  • Vainilla: dolça, reconfortant i càlida, la fragància de vainilla aporta tranquil·litat i suavitza l'atmosfera.

Vela perfumada de Vainilla Bosque Verde de Mercadona

  • Chai: deliciosa fragància oriental amb notes cítriques de taronja que es combinen amb un toc especiat de gingebre, canyella i clau d'espècia sobre un fons càlid de vainilla.

Vela perfumada Chai Bosque Verde de Mercadona

  • Frutos silvestres: fragància alegre, vital i estimulant, plena d'energia positiva.

Vela perfumada Frutos silvestres Bosque Verde de Mercadona

  • Talco: una aroma clàssica, suau, fresca i natural.

Velas perfumadas Talco Bosque Verde de Mercadona

Got de 120 grams

Els nostres ciris perfumats de 120 grams venen en un got de vidre reutilitzable i tenen una duració total de prop de 30 hores.

Instruccions d'ús

  • Obri l'estoig.
  • Trau el ciri, col·loca'l en superfícies resistents a la calor, lluny de qualsevol material combustible i dels corrents d'aire. Si has d'encendre un altre ciri prop, deixa almenys 20 cm de distància entre els ciris.
  • Col·loca la metxa en posició vertical i encén-la amb un encenedor o un misto.
  • Recorda que no s'ha de deixar mai un ciri encés sense vigilància.

Idea per a reutilitzar el got

Per a netejar els residus que queden una vegada s'ha consumit el ciri, ompli el got d'aigua calenta amb sabó líquid. Uns minuts després, retira les restes de cera amb una esponja.

Altres recomanacions

I, si preferixes una altra manera d'ambientar la llar, prova les nostres varetes difusores, amb perfums intensos, útils com a element decoratiu.

Aprofita el nostre Vinagre de neteja concentrat multiús per a combatre la calç, abrillantar metalls, com a desodoritzant, desgreixador, neteja de vidres i finestres, etc.