Imagen del logo de Mercadona en una de sus puertas de entrada a las tiendas. El logo está compuesto por una cesta llena de productos, principalmente verduras.

El Treballador

Aposta por les persones

El talent de 104.000 persones compromeses amb l’excel·lència

Mercadona compta amb una plantilla de 104.000 persones, 5.300 de les quals són a Portugal, altament compromeses i que comparteixen la passió per l'excel·lència en el servei. Per a aconseguir aquesta motivació i rendiment, la companyia basa la seua política de Recursos Humans en la veritat universal que “per a poder rebre, primer cal donar”. Per a aconseguir-ho, la companyia manté una política de Recursos Humans que fomenta valors irrenunciables i essencials per a les persones:

  • Estabilitat: ocupació estable i de qualitat.
  • Igualtat: a mateixa responsabilitat, mateix sou.
  • Formació i promoció: 111 milions d'euros invertits en formació i 2.221 persones promocionades a l'any.
  • Conciliació: en 2023, 3.208 persones han tingut permisos de naixement i 14.211 treballadors han disfrutat de jornades reduïdes. A més, Mercadona ha implantat una jornada laboral de cinc dies a la setmana per al personal de supermercats que suposa una mesura pionera.
  • Retribució: repartiment dels beneficis obtinguts al llarg de l'any. La companyia comparteix el 25% del benefici anual entre la plantilla.

El Treballador, que és qui ha de satisfer a “El Cap”, ha d'estar al seu torn satisfet perquè l'única cosa que és difícil d'imitar és l'excel·lència en el servei. 

Dades principals sobre les treballadores i els treballadors de Mercadona en 2023

Una altra informació