Uso de cookies

Empregamos "cookies" propias e de terceiros para elaborar o sitio. Se continuares a navegar debes aceptar o seu uso

Máis información e política de cookies.

Aprende a preparar un primeiro prato delicioso a base de verduras: receita de Espirais de Cabaciña con Pesto de Pistacho.

Receita de Espirais de Cabaciña con Pesto de Pistacho

15 de febreiro de 2019

Propoñémosche un primeiro prato delicioso, unha forma diferente de comer verduras que che encantará.

A receita de Espirais de Cabaciña con Pesto de Pistacho é un prato saboroso, ideal para incorporalo ás túas comidas dentro do teu plan de Novos Hábitos.

Goza desta orixinal combinación de ingredientes e sorprende os teus invitados!

Sigue o vídeo paso a paso da receita de Espirais de Cabaciña con Pesto de Pistacho:

Ingredientes para 2 persoas:

  • Espirais de cabaciña.
  • Espárragos verdes.
  • 100 g de pistachos.
  • 5 g de perexil.
  • Aceite de oliva virxe extra.
  • Sal.

Paso a paso:

Se queres preparar esta saborosa receita, sigue a elaboración completa que che detallamos a continuación.

1. Preparar o pesto con pistachos, perexil e un chorriño de aceite.

Paso 1 Receta espirales calabacín

paso 2 Receta espirales calabacín

Paso 3 Receta espirales calabacín

Paso 4 Receta espirales calabacín

2. Picar todo.

Paso 5 Receta espirales calabacín

3. Cortar en anacos os espárragos.

Paso 6 Receta espirales calabacín

4. Sofrixilos ata que collan cor e salgalos.

Paso 7 Receta espirales calabacín

5. Incorporar as espirais de cabaciña.

Paso 8 Receta espirales calabacín

6. Engadir dúas culleradas de pesto.

Paso 9 Receta espirales calabacín

Paso 10 Receta espirales calabacín

7. Remover durante 1 minuto.

Paso 11 Receta espirales calabacín

8. Servir.

Paso 12 Receta espirales calabacín

Outras recomendacións

Queres unha suxestión de Novos Hábitos como segundo prato da túa comida? Solombo de Pavo con Salsa de Laranxa. Delicioso e con todo o sabor mediterráneo.

E aquí tes a nosa proposta de xornada de Novos Hábitos completa, cunha interesante variedade de pratos apetecibles e equilibrados.