Xa coñeces o noso Pan de croissant en rebandas? É unha verdadeira delicia que está conquistando os padais máis esixentes. A simple vista, esta rica combinación parece un típico pan de molde, pero sorprenderate cun característico sabor a croissant e unha irresistible textura de masa de follado.
Dálle un toque especial aos teus almorzos e ás túas merendas, monta os teus sándwichs e torradas con sabores doces ou salgados. Prefires un clásico sándwich de xamón e queixo ou un con crema de chocolate e abelás? Sen esquecer unha crema de queixo e marmelada... as posibilidades son infinitas, como che gusta a ti?
Xa podes gozar do sabor elegante e clásico do croissant coa comodidade dun pan de sándwich, cortado en rebandas e listo para o seu consumo. Podes preparalo cunha torradora, cunha sandwicheira ou tomalo tal cal, sen quentar. A versatilidade deste pan nunca falla.
Suxestións de consumo do Pan de croissant en rebandas
Sándwich mixto
O clásico almorzo ou merenda, unha opción rápida e versátil que tamén serve para un xantar lixeiro ou unha cea rápida. Pero neste caso co delicioso sabor de masa de follado do croissant.
Preparación
1. Torra dúas rebandas de pan de croissant por unha das súas caras.
2. En canto lles deamos a volta, coloca unha cortada de queixo havarti, dúas de xamón de York e unha de queixo e tapa coa parte dourada do outro pan.
3. Torra uns minutos por ambas as dúas caras ata que se doure e o queixo estea ben fundido.
Torrada de salmón con queixo crema
Se xa prepararas esta torrada, o Pan de croissant bríndache unha versión mellorada para que goces a tope con cada bocado. Ideal como aperitivo, un almorzo sofisticado ou un brunch especial.
Preparación para dúas torradas
1. Torra dúas rebandas de pan nunha torradora para que se doure.
2. Unta o queixo crema.
3. Corta o cogombro en tiras finas, ao longo, cunha mandolina ou cun pelador, e coloca un par delas sobre a torrada.
4. Enche sobre o cogombro co salmón afumado e termina con ceboliño acabado de picar.
Sándwich de polo e aguacate
Combina sabores frescos e texturas irresistibles co noso pan de croissant. Podes consumilo en almorzos, ceas lixeiras ou pícnics. Aproveita esta opción equilibrada e a súa valiosa achega de enerxía.
Preparación
1. Mestura as tiras do polo ao natural co medio aguacate cortado en cubos. Mestura cun garfo ata crear unha masa. Salpementa segundo vos guste.
2. Engade a maionesa e a cebola frita e mestura todo ben.
3. Dispón a mestura entre dúas cortadas de pan de croissant sen torrar e listo.
Torrada de crema de cacahuete e mazá
Combina a suavidade da crema de cacahuete co contraste crocante dos liscos de mazá. Todo iso coa nosa orixinal proposta de pan. Unha opción equilibrada para achegarche enerxía e frescura en calquera momento do día.
Preparación
1. Torra dúas rebandas de pan nunha torradora para que se doure.
2. Corta a media mazá, retirándolle o corazón, en láminas finas e marca na prancha uns minutos.
3. Unta as torradas coa crema de cacahuete, coloca as láminas de mazá e esparexe con canela moída.
Torrada de marmelada de figos
Unha receita diferente e nutritiva para empezar o día, que combina unha marmelada doce e suave coa textura crocante e de masa de follado do Pan de croissant torrado. Deliciosa!
Preparación
1. Torra dúas rebandas de pan nunha torradora para que se doure.
2. Unta a marmelada de figos sobre as rebandas.
3. Parte en anacos unhas noces e esparéxeas sobre as torradas.
4. Decora cunhas folliñas de menta.
Torrada de marmelo con queixo fresco
Non te prives de mesturas doces e salgadas con este pan. O mellor exemplo é esta torrada de marmelo con queixo fresco. Unha combinación equilibrada que funciona de luxo como aperitivo elegante ou en almorzos e merendas. Cada bocado é un verdadeiro pracer.
Preparación
1. Torra dúas rebandas de pan nunha torradora para que se douren.
2. Corta o queixo fresco e o marmelo en láminas.
3. Sobre as torradas, coloca unha capa de queixo e, sobre esta, a capa de marmelo.
Outras recomendacións
O pan de croissant é unha excelente opción para facer as torradas do teu almorzo ideal.
Proba a combinar o noso guacamole con este pan de molde tan orixinal.
Probaches as nosas tortiñas de millo? Podes tomalas para almorzar, merendar, para picar entre horas..., e son moi fáciles de transportar.