Ezagutu Barrengorri Kremaren gure errezeta, aukera ezin hobea une gogoangarrietarako!

Sukaldaritzako gutiziak: Barrengorri Krema eta brie gazta boilurdunez betetako sandwicha

2023ko azaroaren 02a

Gastronomiaren munduan, beti dago lekua esperientzia eta zapore berri liluragarrietarako. Gaur, ziurrenik zure mahaian izarra izango den errezeta bat ekarriko dizugu: Barrengorri Krema. Konbinazio goxo-goxo honek, zapore biziarekin eta testura paregabeekin gozarazteaz gain, sofistikazio-ukitu bat gehitzen dio edozein otorduri. Ezin hobea afari edo bazkari berezi baterako; baietz denei gustatu! Prest zaude gonbidatuak txundituta uzteko? Goazen!

Barrengorri Krema, pausoz pauso

Osagaiak

  • 250 g tipula
  • Oliba-olioa.
  • Ezkaia.
  • 2 baratxuri-ale.
  • 300 g barrengorri.
  • Pakete bat salteatzeko perretxiko izoztu.
  • 250 g patata.
  • 1,5 l ur.
  • 200 ml esne-gain.
  • 4 txahalak karratu.
  • Izotza.
  • 200 g trufazko brie gazta kremakoa.
  • Tipulina.
  • Gatz.
  • Beltza piper.

Prestatzeko modua

1. Txikitu tipula, eta frijitu oliotan gorritu arte.

Paso 1 Receta Crema de champiñones: cortar la cebolla y sofreírla en aceite hasta que se dore

2. Gehitu ezkaia eta baratxuria txikituta, eta jarraitu frijitzen.

3. Gehitu barrengorri freskoak eta salteatzeko perretxiko izoztuak. Eta, azkenik, patata, zurituta eta zatitan moztuta. Bota gatza nahierara.

4. Gehitu 1,5 litro ur, eta utzi irakiten.

Paso 4 Receta Crema de champiñones: agregar 1,5 litros de agua y dejar que hierva.

5. Irakin ondoren, gehitu esne-gaina, eta utzi egosten minutu batez.

Paso 5 Receta Crema de champiñones: tras hervir, añadir las natas y dejar cocer durante 1 minuto.

6. Azkenik, birrindu dena krema homogeneo bat lortu arte, eta gehitu gatza, behar izanez gero.

Paso 6 Receta Crema de champiñones: triturar todo hasta obtener una crema homogénea y rectificar de sal si es necesario

Brie gazta boilurdunez betetako sandwicha, pausoz pauso

Osagaiak

  • 4 xerra moldeko ogi.
  • Gurina.
  • 200 g brie gazta boilurdun.
  • Barrengorriak xerratan (nahierara).

Prestatzeko modua

1. Igurtzi moldeko ogi-xerra bat gurinarekin, eta jarri barrengorri-xerra batzuk ogi-xerraren beste aldetik.

Paso 1 Sándwich de queso brie con trufa: untar una rebanada de pan de molde con mantequilla

2. Beste ogi-xerran, igurtzi brie gazta boilurduna, eta estali aurreko xerra. Kozinatu su motelean zartagin batean, txigorgailu batean edo labean gazta urtu eta ogia kurruskari egon arte.

Paso 2 sándwich de queso brie con trufa: untar el queso brie con trufa y cubrir la rebanada anterior

3. Zerbitzatzeko, moztu sandwicha triangeluetan.

Zerbitzatzeko

1. Zerbitzatu plater sakon batean barrengorri-krema; gehitu esne-gain hari bat, eta dekoratu tipulinarekin eta plantxan egindako barrengorri batzuekin.

Servir la crema de champiñones en un plato hondo

2. Lagundu brie gazta boilurdunez betetako sandwich beroarekin.

Errezeta honekin, mokadu bakoitza sukaldaritzako plazerez gozatzeko gonbidapena da. Mahaikideak harritzeaz gain, errezeta oso on eta osasungarri bat ere izango duzu. On egin!

Beste gomendio batzuk

Garai hauetan, denok gozatu behar dugu kezkarik gabe; horregatik, zeliakoentzako Gabon egokiak izan ditzakezu Mercadonan, glutenik gabeko gure produktu-aukera guztiarekin.

Eta zer moduz ukitu gozoa duen digestio-laguntzaile bat gozozaleentzat? Ezagutu gure Likore-kremak.