Gabonetako gozorik onenak onena oparitzeko. Ezagut itzazu!

Nork egin diezaieke uko Gabonetako gure gozoei?

2021ko azaroaren 15a

Urtea joan eta urtea etorri, bazkalosteak alaitzen dizkigute Gabonetako gozokiek. Beren hitzorduari hutsik egin gabe etortzen dira turroiak, polboroiak, mantekadoak, mazapanak eta bonboiak, eta alaitasuna ekartzen diete handi nahiz txikiei. Gozorik onenak jartzen dizkizugu eskura, onena oparitzeko.

Gabonetako Gozoki-aukera zabala Mercadonan

Imagen Texto 1 Dulces Navidad

  • Turroi gogorra. Almendraz egindako turroi gogorra, olatez estalitako gainazala duena. Testura kurruskaria eta almendra txigortuaren eta eztiaren usain eta zapore atsegina ditu.
  • Turroi biguna. Almendrazko turroi biguna, almendra txigortuen zatiekin. Eztiaren eta almendra txigortuaren zapore bizia. Testura krematsua.
  • Askotariko turroi txikiak. Mota hauetako launa turroi txiki: txokolatezko turroi kurruskaria, turroi gogorra, turroi biguna eta gorringo txigortuzko turroia.

Imagen Texto 2 Dulces Navidad

  • Senzza postreak. Postre baten eta bonboi baten onenaren arteko konbinazio perfektua, mokadu bakoitzean goza dezazun. Bonboi bakoitza banaka bilduta dago, mahaia, erretilua edo bonboi-kaxa kolorez betetzeko.
    • Esne-gozokia: Txokolate esnedunezko bonboia, esne-gozoki gozo-gozoaren zaporekoa.
    • Txokolate eta esne-gainezko tarta: Txokolate esnedunezko bonboia, txokolate-tarta tradizionalaren zaporea eta gurinezko galleten zatitxoak dituena.
    • Tiramisua: Txokolate esnedunezko bonboia, betegarri leuna eta tiramisu-zapore biziko zatitxoak dituena.
  • Delizze. Barkillo kurruskarizko esferak, kakao-kremaz beteak, erdian hur oso bat dutenak eta txokolate esnedunez eta hur-zatiz estaliak daudenak.
  • % 70 Dark collection. % 70 kakaoa duen txokolate beltzezko bonboiak. Zapore harrigarri hauek dituzte: gatza, karamelua, laranja eta kakao-pipitak.
  • Aita Noel. Aita Noelen formako txokolate esnedunezko figura hutsa.

Imagen Texto 3 Dulces Navidad

  • Mazapanezko iruditxoak. Mazapanezko irudi klasikoak, almendra-zaporeko egitura leunekoak.
  • Gabonetako askotariko polboroiak. Produktu hauek osatzen dute Gabonetako askotarikoen kaxa: kakao-mantekadoak, oliba oliozko mantekadoak, almendrazko polboroiak, etxeko mantekadoak, limoi-mantekadoak, ardo- eta almendra-erroskak, txokolatezko hostoreak eta koko-bolatxoak. Testura leuna, zapore gozoa eta aroma bereizgarriak dituzte guztiek ere.
  • Solteko polboroiak
  • Txokolatezko polboroi txikia.
  • Etxeko mantekadoa.
  • Olio-mantekadoa.
  • Koko-mantekadoa.
  • Almendrazko polboroia.
  • Kakao-mantekadoa.
  • Hostorea.
  • Hostore txokolateduna.
  • Almendrazko alfajorra.
  • Ardo- eta almendra-erroska.
  • Hostore kremaduna, azukre erantsirik gabea.
  • Limoi-mantekadoa.
  • Kanela-mantekadoa.
  • Aingeru-adats laukitxoak.
  • Etxeko mantekadoa, azukre erantsirik gabea.
  • Limoi-mantekadoa, azukre erantsirik gabea.
  • Limoi-mantekadoa, glutenik gabea.
  • Kakao-mantekadoa, glutenik gabea.

Beste gomendio batzuk

Aurtengo Gabonetan, ikasi kakao puruko hiru errezeta gozo prestatzen.