Errege-erroska klasikoaren bost barietate eskaintzen dizkizugu, gehien gustatzen zaizuna hauta dezazun.

Aukeratu gogokoen duzun Errege-erroska

2021ko abenduaren 31

Errege-erroska opariekin batera iristen da, egun seinalatu hori gozatzen digu, eta Gabonetako festei amaiera ematen die.

Gozoki mundial horren bueltan elkartzen dira mahaian familiak, eta barruan ezusteko dibertigarriak izaten ditu, gainera. Mercadonako Errege-erroska guztiek figuratxo bat, babatxo bat eta koroatxo bat daukate.

Beraz, badakizu: figuratxoa egokitzen bazaizu, koroa jarriko dizute; aldiz, babatxoa egokituz gero, Erroska ordaindu beharko duzu. Halaxe agintzen du tradizioak!

5 Errege-erroska mota dauzkazu aukeratzeko Mercadonan

Baina, Mercadonako Errege-erroskez ari garela, guztien zapore goxoa da nabarmenena. Erroska-mota edo betegarria edozein dela ere, denok maite dugu, etxeko heldu zein txikiek. Gogokoen duzuna aukeratu besterik ez duzu.

Horregatik, bost erroska jartzen dizkizugu aukeran Errege egunerako:

Roscón relleno de Crema.

  • Errege-erroska Kremaz betea: pastel-krema guri-guriz beteriko erroska goxo-goxoa. Osagarri ezin hobea! Gurinezko briochea, kremaz betea, fruta konfitatuz, almendra laminatuz, azukrez eta arrautzaz apaindua.

Produktua kondizio onenetan kontsumitzeko, honela jokatu:

  • Hozkailuan desizoztu 8 orduz, ontzian bertan.
  • Giro-tenperaturan jarri kontsumitu baino ordubete lehenago.
  • Hozkailuan gorde, bere ontzian, eta 3 egun igaro aurretik kontsumitu.

Roscón relleno de Nata.

  • Errege-erroska Kremaz betea: pastel-krema guri-guriz beteriko erroska goxo-goxoa. Osagarri ezin hobea! Gurinezko briochea, kremaz betea, fruta konfitatuz, almendra laminatuz, azukrez eta arrautzaz apaindua.

Produktua kondizio onenetan kontsumitzeko, honela jokatu:

  • Hozkailuan desizoztu 8 orduz, ontzian bertan.
  • Giro-tenperaturan jarri kontsumitu baino ordubete lehenago.
  • Hozkailuan gorde, bere ontzian, eta 3 egun igaro aurretik kontsumitu.

Roscón relleno de Nata y Trufa.

  • Errege-erroska esne-gainez eta trufaz betea: erroskaren orearentzako konbinazio aparta. Ezin tentagarriagoa! Gurinezko briochea, esne-gainez eta trufaz betea, fruta konfitatuz, almendra laminatuz, azukrez eta arrautzaz apaindua.

Produktua kondizio onenetan kontsumitzeko, honela jokatu:

  • Hozkailuan desizoztu 5 orduz, ontzian bertan.
  • Giro-tenperaturan jarri kontsumitu baino ordubete lehenago.
  • Hozkailuan gorde, bere ontzian, eta 3 egun igaro aurretik kontsumitu.

Roscón sin relleno.

  • Errege-erroska esne-gainez eta trufaz betea: erroskaren orearentzako konbinazio aparta. Ezin tentagarriagoa! Gurinezko briochea, esne-gainez eta trufaz betea, fruta konfitatuz, almendra laminatuz, azukrez eta arrautzaz apaindua.

Produktua kondizio onenetan kontsumitzeko, honela jokatu:

  • Hozkailuan desizoztu 5 orduz, ontzian bertan.
  • Giro-tenperaturan jarri kontsumitu baino ordubete lehenago.
  • Hozkailuan gorde, bere ontzian, eta 3 egun igaro aurretik kontsumitu.

Roscón sin gluten y sin lactosa.

Glutenik eta laktosarik gabeko erroska: inoiz huts egiten ez duen erroska, denentzat egokia. Bete ezazu zuk nahi duzunarekin, edo hartu txokolate beroarekin.

Produktua kondizio onenetan kontsumitzeko, honela jokatu:

  • desizoztu 3 orduz giro-tenperaturan.
  • Desizoztu ondoren, hozkailuan gorde, eta 2 egun igaro aurretik kontsumitu. Ez izoztu berriro.

Zein da zure erroska?

Beste gomendio batzuk

Gozozaleenek beste jaki goxo batzuk ere badituzte jaiegunotan. Hainbat Postre eta Mercadonaren Gabonetako Gozoki jarri ditugu haien eskura: turroiak, polboroiak, Gabonetako enborrak…