Urtea joan eta urtea etorri, bazkalosteak alaitzen dizkigute Gabonetako gozokiek. Irudika dezakezu halako zaporerik gabeko Gabonik? Ez lirateke gauza bera izango! Gainera, beti da atsegina ardo apardun on batekin laguntzea, ohikoak baitira sasoi honetan.
Jada dendetan dituzu gure gozokiak, haien zapore bereziaz goza dezazun.
Eduki itzazu prest, ezinbestekoak baitira egun hauetan partekatzeko, bisita eta jende-elkartze atseginen aitzakian. Une gozo ahaztezinak zure gertukoekin.
Gabonetako Gozoki-aukera Mercadonan
Turroi Txokokurruskaria
Testura kurruskariko txokolate esnedunaren zaporea bezero askoren gustukoena da. Zurea ere bai? Atsegin handiz aurkezten dizugu Turroi-tableta hau: txokolate esneduna zereal kurruskariz betea, 7 ontzatan aurkeztua.
Gure txokolatezko turroian, txokolatearen zaporea da nagusi. Aurten, haren krematasuna hobetu dugu, eta hur-zaporea biziagotu. Hori bai, kurruskaria izaten jarraitzen du. Errepikatu nahi izango duzu!
Cocolizze
Koko-zaporea gustatzen bazaizu, bonboi zoragarri hauek ere probatu nahi izango dituzu. Barkillo kurruskariko esferak, koko-kremaz eta almendra osoz beteak eta koko birrinduz bustiak. Nabarmentzekoa da, halaber, dakarten kaxa praktikoa; erretilu gisa erabil dezakezu gonbidatuei bonboiak eskaintzeko.
Delizze
Hur-gutizia hauek klasikoak dira gure linealean, batez ere Gabonetan. Barkillo kurruskarizko esferak, esne, hur eta kakaozko kremaz erdian hur oso bat dutenak eta txokolate esnedunez eta hur-zatiz estaliak daudenak. Bonboien kaxa erretilu gisa erabil dezakezu mokadu erakargarri hauek aurkezteko. Banaka bilduta daude. Ez geratu probatu gabe!
Polboroi eta mantekadoen aukera
Polboroiak eta mantekadoak dira nagusiei nahiz umeei gehien gustatzen zaizkien Gabonetako gozoki tradizionalak. Gure produktu-aukeran, 19 mota ere badituzu. Haien artean, badituzu batzuk glutenik, azukrerik edo laktosarik gabeak. Hona hemen gure ezinbesteko 4 gozokiak. Hartu gogoan:
Almendrazko polboroia
Almendra, kanela eta limoi-esentziaren zapore handiko polboroia.
Etxeko mantekadoak
Kanelaz eta sesamoz egindako benetako mantekadoa, artisau-zaporekoa.
Limoi-mantekadoa
Limoi-usain eta -zapore biziko mantekadoa, puntu freskagarri bat duena.
Koko-bolatxoak
Kokoz betetako bolatxoak, txokolate fin eta ezin tentagarriagoz estaliak.
Gainera, ardo apardun batekin lagundu nahi badiezu, Moscato Cueva Peccato bikain dator, ardo apardun aromatikoa leuna eta gozoa da eta.
Beste gomendio batzuk
Ideia gehiago nahi dituzu Une gozoak partekatzeko? Bizkotxoak, txokolatezko trufak, pastak…
Urdaitegiko oholak ere ohikoak dira halako egunetan. Sormena erabili halakoak prestatzeko.
Sukaldean aritzen zara etxean festa hauetan? Ea errezeta-zerrenda honek balio dizun ideiak hartzeko.