Ikasi behi-solomozko hanburgesen bi errezeta prestatzen.

Bi errezeta zoragarri behi-solomozko hanburgesarekin

2024ko maiatzaren 23a

Bizi ezazu gourmet-esperientzia bat gure solomo-hanburgesekin! Iritsi da kontu handiz hautatutako behi-haragi honen kalitate bikaina probatzeko unea. Oso zaporetsua eta samurra da, aurreko eta atzeko solomoetatik aterea baita. Aukera ezin hobea ondo jatea maite dutenentzat.

Hamburguesa de lomo de vacuno cuidadosamente seleccionada Mercadona

Hanburgesek % 98,5 haragia dute, eta, gainera, ez dute glutenik, laktosarik eta sojarik. Oso moldakorrak direnez, nahierara presta ditzakezu: parrillan zein plantxan. Animatzen zara errezeta tentagarri hauek prestatzera? Oso errazak dira, eta zaporeek liluratu egingo zaituzte.

Hamburguesa de lomo de vacuno de Mercadona

Jarraitu emandako urratsei, Hanburgesen 2 errezeta hauek prestatzeko

Hanburgesa klasikoa

Receta de Hamburguesa clásica

Osagaiak

  • 2 ogi biribil, glutenik gabeak.
  • Behi-solomozko 2 hanburgesa.
  • 10 g iceberg letxuga.
  • 2 xerra tomate.
  • Ozpinetako luzokerrak.
  • 1 xerra cheddar gazta.
  • Burger saltsa.

Nola prestatu

1. Berotu zartagin bat su handian eta gehitu olio pixka bat. Zigilatu hanburgesa bi aldeetatik.

2. Txikitu sua eta, hanburgesa zure gustura egin ondoren, jarri gazta-xerra bat haragiaren gainean eta gorde.

3. Zartagin berean, bero dagoela, txigortu ogiaren barruko aldea.

4. Igurtzi Burger saltsa pixka bat ogian, eta prestatu hanburgesa: jarri letxuga pixka bat azpian, eta, ondoren, tomate-xerra fin bi, hanburgesa eta ozpinetako luzokerren xerra batzuk.

5. Estali ogiaren beste erdiarekin eta zerbitzatu.

Hanburgesa urdaiazpikoarekin eta ahuntz-gaztarekin

Receta de Hamburguesa con jamón y queso de cabra

Osagaiak

  • 2 kristal-ogi.
  • Behi-solomozko 2 hanburgesa.
  • 2 xerra erreserba handiko urdaiazpiko.
  • 5 g errukula.
  • 2 ahuntz-gazta trontzo.
  • 2 portobello barrengorri.
  • Trufa-saltsa.

Nola prestatu

1. Moztu txanpiñoiak lau zatitan, eta salteatu zartaginean olio pixka batekin, tamaina murriztu eta apur bat txigortu arte. Gorde.

2. Egin hanburgesa bi aldeetatik zartagin bero batean su handian. Gero, txikitu sua egiten amaitzeko.

3. Jarri bi urdaiazpiko-xerra landare-paperean bilduta, bata bestearen gainean jarri gabe; ondoren, sartu mikrouhin-labean potentzia handienean, bakoitza minutu batez. Begiratu 30 segundoan behin urdaiazpikoari, kurruskari dagoela ikusi arte.

4. Txigortu ogiaren barrualdea zartagin batean.

5. Igurtzi ogiaren bi aldeak trufa-saltsarekin. Ogiaren erdietako batean, jarri geruza fin bat errukula, oliba-olioz ondua. Ondoren, jarri hanburgesa, ahuntz-gazta, barrengorriak eta, azkenik, urdaiazpiko kurruskaria.

6. Estali ogiaren beste erdiarekin eta zerbitzatu.

Beste gomendio batzuk

Barazki-hanburgesen bila ari zara? Probatu berenjena-hanburgesak eta espinaka- eta azenario-minihanburgesak.

Prestatu Glutenik gabeko Hanburgesa gaztaz betea.

Ketchup saltsekiko 3 errezeta iradokitzen dizkizugu ostiral-gauetarako. Ideia zoragarriak asteburuari hasiera emateko.