Lagun edo senideak gonbidatzera bazoaz edo jai bat antolatu nahian bazabiltza, utz itzazu harrituta erraz prestatzen diren Koktel ikusgarri eta eder hauekin.
Anfitrioi perfektua izango zara zure gonbidatuen gustuetara egokitzen bazara edari alkoholdunak eta alkoholik gabeak prestatzeko garaian. Zapore, kolore eta testura ugari erakutsiko dizkizugu errezeta klasiko eta berritzaile hauetan, inspirazioa hartu, eta estiloz topa egin dezazun.
Koktel-errezetak urratsez urrats
Vodka Zitrikoa
Prestatzeko modua
1. Nahasi vodka laranja-zukuarekin.
2. Gehitu mertxikazko Ice Tea zero eta mertxika-marmelada.
3. Eragin indarrez, eta zerbitzatu edalontzi luzean, izotz birrinduarekin.
4. Bukatzeko, bota lima-limoizko freskagarria.
5. Apaindu laranja-xerra batekin eta mendafin freskoaren adar batekin.
Pineapple Gin
Prestatzeko modua
1. Nahasi London dry Kingerly ginebra anana-zukuarekin.
2. Gehitu aran- eta kiwi-marmelada.
3. Gehitu zuringoa.
4. Indarrez eragin koktel-ontzian, eta zerbitzatu koktel-kopa batean, anana deshidratatuarekin apainduta.
Purple Rain alkoholik gabea
Prestatzeko modua
1. Prestatu koktel-ontzian, izotz ugarirekin.
2. Gaineratu masusta-likorea, alkoholik gabea.
3. Gero, bota mertxikazko Ice Tea zero, lima-zukua eta ahabia-edaria.
4. Eragin eta zerbitzatu edalontzi luzean izotzarekin. Amaitzeko, bota lima-limoizko freskagarria, eta apaindu masustekin eta mendafinarekin.
Mangozko sorbete alkoholik gabea
Prestatzeko modua
1. Pitxer batean, nahasi limoizko izotz-edaria meloi-, mango- eta anana-zukuarekin.
2. Testura homogeneoa lortutakoan, zerbitzatu edalontzi edo kopa luzean.
3. Amaitzeko, bete edari apartsu alkoholik gabearekin.
4. Apaindu limoi-xerra batekin eta mendafinarekin.
Beste gomendio batzuk
Esperimentatu Pepinoa, mangoa, limoia eta mendafina duten izotz-puskekin.
Graduazio txikiko zapore freskagarri baten bila bazabiltza, probatu ezazu gure Radler Steinburg Garagardoa.