Cabecera Empieza el cole

Comença l’escola

21 de agost de 2023

Amb la tornada a escola, comencem de nou amb la rutina i l'organització. És important fer els preparatius per tornar a començar amb els hàbits del nou curs. Nosaltres t’ho fem fàcil. Tot seguit, et donem consells útils perquè la tornada a escola sigui fàcil i còmoda.

Alimentació per a la tornada a escola

Bastonets de pa i coquetes de blat de moro

Rosquilletas o palitos de pan y tortitas de maíz de Mercadona

Uns dels imprescindibles per dur al parc, a escola o a les extraescolars són els bastonets de pa. En tenim un assortiment molt ampli que agrada a petits i grans. És pràctic i fàcil de transportar. I si cerques altres opcions de snacks per emportar-te a qualsevol lloc, no et poden faltar les coquetes de blat de moro.

Fruita

Fruta de Mercadona para la vuelta al cole

La fruita és imprescindible en l'alimentació tant de la mainada com dels grans. Amb els nostres recipients petits i comodíssims, podràs gaudir de la fruita que més t’agradi a tot arreu. Les més còmodes per emportar-se són les mandarines, el plàtan, la poma, la pinya, els nabius o el raïm, però hi ha un munt de possibilitats. També pots optar pel suc fruita llet o un suc de taronja acabat d’esprémer.

Fruta de bolsillo de Mercadona para la vuelta al cole

Una altra opció còmoda i ràpida per introduir la fruita als més petits és la nostra fruita de butxaca. Troba el gust que més t'agrada i més opcions d'alimentació infantil.

Snacks

Snacks de Mercadona para la vuelta al cole

Els formatgets en porcions també són una opció molt bona per emportar-se a qualsevol lloc. Descobreix les nostres tres opcions delicioses de formatgets.

I si vols completar el berenar, els Sticks de llonganissa i els Sticks de pollastre són l'opció perfecta. Acompanya el berenar amb aquests entrepans clàssics que et proposem.

Dolços

Dulces de Mercadona para la vuelta al cole

I, de tant en tant, els podem donar un capritx dolç. Els Choco Buns són uns brioixets suaus amb trossets de xocolata que creen una combinació de gustos deliciosa. Tampoc poden faltar les galetes Caocream, cruixents per fora i cremoses per dins. Les seves bossetes dosificadores et permeten controlar la quantitat que menges cada vegada i transportar-les còmodament. I, per acabar, el nostre batut de xocolata 0 % sucres i sense lactosa, apte per a tots els públics i amb un gust irresistible.

Perfumeria i nadó per a la tornada a escola

Productos de Mercadona imprescindibles para la guardería

Els imprescindibles per a la llar d’infants són les tovalloletes de nadó en format estalvi, que no poden faltar a la bossa, i la pomada de bolquer, que hidrata, protegeix i calma. Tot això perquè els més menuts portin els bolquers amb comoditat.

Otros de los imprescindibles de Mercadona para la vuelta al cole

A més, altres productes imprescindibles que no ens poden faltar són l’aspirador nasal, la solució fisiològica o els nostres pitets d'un sol ús, una opció ideal perquè el teu infant tingui sempre pitets nets.

Idees per als esmorzars i dinars

Ideas de desayuno con productos de Mercadona para la vuelta al cole

Com que sabem que l’esmorzar és molt important, t'oferim les opcions següents de bols de iogurt, on trobaràs idees d'esmorzar amb els nostres iogurts +Proteínas.

I per al cap de setmana, com a capritx per a tota la família, teniu els irresistibles cereals Chocodays i Miel Stars.

Ideas de comida con productos de Mercadona para la vuelta al cole

Per acabar, cal planificar els dinars per emportar-se a la feina, de manera que puguem variar l’alimentació i assaborir cada mos. Et proposem unes idees de tàpers completes per emportar-te a qualsevol lloc.

Altres recomanacions

Si necessites més idees per a la tornada a escola, et donem aquests consells sobre higiene personal de la mainada.

També venim de l'època estival i és molt important cuidar la pell i recuperar-la amb els nostres productes.