Toallitas para bebés Deliplus: Frescas y Perfumadas

Tovalloletes per a nadons Deliplus: Tovalloletes Fresques i Perfumades

31 de agost de 2017

Ja tens preparada la llista per a la tornada a l’escola? En ella no poden faltar les Tovalloletes per a nadons Fresques i Perfumades. Disponibles en un envàs de 240 unitats (3 paquets de 80 unitats).

A més d'una higiene completa, les Tovalloletes Fresques i Perfumades Deliplus aporten la màxima cura a la delicada pell del nadó. Són ideals després de l'ús del bolquer i també són perfectes per netejar les mans i refrescar el rostre.

Les Tovalloletes per a nadons Deliplus, Fresques i Perfumades, estan disponibles en una bossa que inclou 3 paquets individuals amb 80 tovalloletes cadascun. Són molt pràctics per portar a qualsevol lloc i cobreixen les necessitats d'higiene dels més petits tant dins com fora de casa.

Les Tovalloletes per a nadons Fresques i Perfumades Deliplus estan testades sota control dermatològic, pediàtric i oftalmològic, i a més contenen Àloe Vera i Camamilla.

No oblidis apuntar a la llista d'imprescindibles per a la tornada a l’escola les Tovalloletes per a nadons Fresques i Perfumades de Deliplus.

Altres recomanacions:

Recorda perfumar al teu nadó amb l’Aigua Perfumada Hippos que li aportarà una agradable fragància i sensació de benestar.