Pren el sol amb seguretat amb els nostres protectors solars i seguix els nostres consells.

Cremes i protectors solars per a la teua pell

13 de maig de 2024

Coneixes les nostres Cremes i protectors solars? Este estiu, disfruta de la temporada estival sense preocupacions i fes del sol el teu millor aliat. Encara que els raigs solars poden ser beneficiosos i prendre el sol és un plaer (clar que sí!), és fonamental seguir unes pautes clares i utilitzar el producte adequat per a protegir-te la pell.

Preparar, protegir i reparar són les tres regles bàsiques per a lluir un bronzejat bonic, saludable i durador. No importa si estàs a la platja, a la piscina, a la muntanya, en una terrassa o passejant per la ciutat; siga on siga, és essencial cuidar i hidratar la pell diàriament.

Descobrix com fer-ho amb els nostres consells per a prendre el sol i la nostra gamma de cremes i protectors solars. Tria la protecció que millor s'ajuste a la teua pell!

Saps com protegir-te la pell del sol?

 • Sigues constant i fes-ho cada dia, els 365 dies de l'any, fins i tot a l'hivern amb els dies ennuvolats. El protector solar és el millor aliat per a cuidar-te la pell i evitar l'envelliment prematur.
 • Aplica el protector generosament 30 minuts abans de l'exposició solar.
 • Torna a aplicar cada 2 hores per a mantindre la protecció, especialment després de banyar-te, suar o de torcar-te amb la tovallola.
 • Protegix-te quan isques a prendre alguna cosa i abans de practicar esport a l'aire lliure.
 • Tria l'FPS (factor de protecció solar) adequat tenint en compte el teu fototip de pell.
 • Para especial atenció a les zones sensibles com el nas, les orelles, els muscles, el bescoll i les empenyes.
 • Limita el temps d'exposició al sol, evita la franja horària de 12 a 16 hores. L'exposició excessiva al sol és un perill important per a la salut, ja que el protector solar no protegix el 100 % del sol.
 • Protegix-te també amb roba i complements adequats: barret, pareo, camiseta, ulleres de sol…
 • Mantín els bebés i els xiquets menuts fora de la llum solar directa.

Quines cremes i protectors solars puc trobar en Mercadona?

Estos són els productes que protegixen la teua pell de la radiació solar i que prevenen, a més, l'envelliment. Oferixen protecció UVA/UVB. Evita les cremades del sol amb:

Protecció facial

Opcions variades per a protegir la pell del teu rostre de l'acció del sol: crema, gel, estic, protector labial...

Protección facial Mercadona

 • Crema Solar Facial FPS50+

Fórmula amb acció antioxidant i antienvelliment. Neutralitza els radicals lliures generats pel pas del temps, la contaminació i la radiació ultravioleta. Tot això es traduïx en una reducció dels signes de l'envelliment cutani. Factor de protecció solar molt alt (PFS50+), efectiu contra la radiació UVA i UVB. Resistent a l'aigua i testat dermatològicament.

Com s'usa: s'ha d'agitar abans d'usar. Sobre la pell eixuta, utilitza la quantitat suficient fins a cobrir totalment el rostre abans de l'exposició solar. Aplica uniformement. Torna a aplicar per a mantindre la protecció, especialment després de transpirar, banyar-se o eixugar-se.

 • Cremes Solar Facial FPS50 color

Crema multifuncional d'ús diari, amb color i protecció solar, que prevé l'envelliment de la pell provocat per la radiació ultravioleta. Fórmula amb acció antioxidant i hidratant. Unifica el to de la pell i filtra les imperfeccions. Factor de protecció solar alt (FPS50), molt útil contra la radiació UVA i UVB, resistent a l'aigua i testat dermatològicament.

Com s'usa: abans d'exposar-se al sol, amb la pell eixuta, aplica de manera uniforme una quantitat que cobrisca tot el rostre. Torna a aplicar amb freqüència per a mantindre la protecció, sobretot després de transpirar, banyar-se i eixugar-se

 • Gel facial protector solar invisible Deliplus FPS 50:

Protegix-te la pell del sol amb factor de protecció solar FPS50. Molt pràctic, el pots portar en la bossa o la motxilla i aplicar-lo fàcilment en qualsevol moment i lloc. Com que és transparent, no deixa rastre blanc en la pell.

Com s'usa: aplica generosament sobre la cara i les zones sensibles que vulgues protegir abans de l'exposició al sol. Molt fàcil d'aplicar.

 • Estic facial FPS50 (juny 2024)

Alta protecció solar (FPS50) per a cara i zones sensibles. Una fórmula hidratant resistent a l'aigua que es presenta en un pràctic format de viatge. Ideal per a un dia de platja i també per a esports d'hivern. Conté vitamina E, cera protectora de gira-sol i olis vegetals. Apte per a tota classe de pells. Molt fàcil d'aplicar.

Com s'usa: aplica generosament sobre la cara i les zones sensibles que vulgues protegir abans de l'exposició al sol. Molt fàcil d'aplicar.

 • Protector labial FPS15

Protector labial sense color que hidrata, nodrix i protegix del sol i el fred. Conté mantega de karité, vitamina E, oli d'alvocat i filtres solars. La seua combinació de filtres solars permet una protecció eficaç. Proporciona als llavis una acció emol·lient de manera natural, i els aporta hidratació i nutrició. Protecció solar mitjana (FPS15).

Com s'usa: ús diari. Aplica als llavis les vegades que faça falta.

Solars corporals en esprai i crema

Si t'agrada la comoditat dels protectors solars corporals en esprai, pots triar entre diverses alternatives. Refrescants i amb textures més lleugeres, però igualment eficaces; a més, la seua formula és respectuosa amb els oceans.

Solares corporales en spray Mercadona

 • Esprai solar FPS50+ i FPS30
  Protecció solar molt alta (FPS50+) i alta (FPS30). Oferix protecció UVA/UVB i també contra els efectes dels infrarojos., la seua fórmula destaca perquè és respectuosa amb els oceans. Resistent a l'aigua.

Com s'usen els esprais solars: aplica generosament abans de l'exposició al sol. Agita bé abans d'usar-lo. Permet que s'absorbisca completament i evita el contacte amb teixits i superfícies dures per a previndre taques. Torna a aplicar sovint per a mantindre la protecció, especialment després de nadar, eixugar-te i suar.

Solares corporales en crema Mercadona

 • Crema solar FPS50+ 200 ml o de 100 ml
  Protecció molt alta (FPS 50+), resistent a l'aigua i màxima protecció UVA/UVB que protegix del dany causat per la radiació solar i prevé l'envelliment. Sense perfum. Disponible en 2 formats (200 ml i 100 ml).
 • Crema solar FPS30+
  Protecció contra els efectes dels infrarojos. Protecció solar alta (FPS30). Resistent a l'aigua. Crema solar d'alta protecció UVA/UVB que protegix del dany causat per la radiació solar i prevé l'envelliment. Sense perfum.

Com s'usa: Agita bé abans d'usar-lo. Permet que s'absorbisca completament i evita el contacte amb teixits i superfícies dures per a previndre taques. Aplica generosament 20-30 minuts abans de l'exposició al sol. Torna a aplicar sovint per a mantindre la protecció, especialment després de nadar, eixugar-te i suar.

Gelatina solar FPS15 200 ml

Protecció solar mitjana (FPS15). Gel sense color que accelera el bronzejat natural de la pell. Conté filtres solars contra UVA/UVB. Enriquit amb pantenol i agents hidratants.

Característiques:

1. No conté colorants.
2. Conté pantenol, que té moltes propietats beneficioses a nivell dèrmic. Este derivat de la vitamina B5 millora l'aparença de la pell gràcies a les seues propietats humectants i ajuda a calmar l'estrés oxidatiu i els seus símptomes, com l'enrogiment cutani.

Com s'usa: cosmètic per a ús corporal. Aplica uniformement per tot el cos fins que s'absorbisca totalment. Espera uns minuts abans de vestir-te. No es recomana en embarassades ni en xiquets.

Protectors solars infantils

Protectores solares infantiles Mercadona

Disposem de productes específics per a protegir els menors del sol, que oferixen opcions diferenciades. Totes són resistents a l'aigua, amb protecció UVA/UVB que protegix de la radiació solar i prevé l'envelliment.

 • Llet infantil FPS 50+ Pells sensibles i atòpiques disponible en 200 ml i 100 ml

Crema infantil per a pells sensibles i atòpiques, amb protecció molt alta (FPS 50+). Fórmula respectuosa amb els oceans

 • Esprai solar xiquets FPS50+

Protecció solar molt alta (FPS50+). Fórmula respectuosa amb els oceans.
Com s'usa: aplica generosament abans de l'exposició al sol. Agita bé abans d'usar-lo. Permet que s'absorbisca completament i evita el contacte amb teixits i superfícies dures per a previndre taques. Reaplica sovint per a mantindre la protecció, especialment després de nadar, eixugar-te i suar.

Altres recomanacions

Si no vols o no pots prendre el sol, però t'encanta lluir un moreno natural i durador, prova els nostres autobronzejadors.

Utilitza la Línea Plex Repair per a cuidar els teus cabells.

Consulta els nostres suggeriments per a nodrir i protegir la pell de les mans.