Descobrix els nostres productes de protecció solar i seguix els nostres consells per a cuidar-te la pell este estiu.

Cremes i protectors solars per a cuidar-te la pell

15 de maig de 2023

Coneixes les nostres Cremes i protectors solars? Este estiu, alia't amb el sol i disfruta sense problemes de la temporada estival. Els raigs solars són beneficiosos, prendre el sol és un plaer, clar que sí! Però sempre que seguisques unes pautes clares i t'apliques el producte adequat per a protegir-te la pell.

Preparar, protegir i reparar són les tres regles bàsiques per a lluir un bronzejat bonic, saludable i durador. Estàs a la platja, a la piscina, a la muntanya, en una terrassa o passejant per la ciutat? És igual, t'has de cuidar i hidratar la pell cada dia.

Descobrix com fer-ho amb els nostres consells per a prendre el sol i la nostra gamma de cremes i protectors solars. Tria la protecció que millor s'ajuste a la teua pell!

Saps com protegir-te la pell del sol?

 • Sigues constant i fes-ho diàriament, els 365 dies de l'any, fins i tot a l'hivern amb els dies ennuvolats. El protector solar és el millor aliat per a cuidar-te la pell i evitar l'envelliment prematur.
 • Aplica el protector generosament 30 minuts abans de l'exposició solar.
 • Reaplica cada 2 hores per a mantindre la protecció, especialment després de banyar-te, suar o de torcar-te amb la tovallola.
 • Protegix-te quan isques a prendre alguna cosa i abans de practicar esport a l'aire lliure.
 • Tria el FPS (factor de protecció solar) adequat tenint en compte el teu fototip de pell.
 • Para especial atenció a les zones sensibles com el nas, les orelles, els muscles, el bescoll i les empenyes.
 • Limita el temps d'exposició al sol, evita la franja horària de 12 a 16 hores. L'exposició excessiva al sol és un perill important per a la salut, ja que el protector solar no protegix el 100 % del sol.
 • Protegix-te també amb roba i complements adequats: barret, pareo, camiseta, ulleres de sol…
 • Mantín els bebés i els xiquets menuts fora de la llum solar directa.

Quines cremes i protectors solars puc trobar en Mercadona?

Estos són els productes que protegixen la teua pell de la radiació solar i que prevenen, a més, l'envelliment. Oferixen protecció UVA/UVB. Evita les cremades del sol amb:

Factors per a protecció facial

¿Qué cremas y protectores solares puedo encontrar en Mercadona?

Opcions variades per a protegir la pell de la cara de l'acció del sol amb diferents nivells de protecció i característiques: crema solar, gel, stick, protector labial...

 • Stick facial FPS50
  Alta protecció solar (FPS50) per a cara i zones sensibles. Una fórmula hidratant resistent a l'aigua que es presenta en un pràctic format de viatge. Ideal per a un dia de platja i també per a esports d'hivern. Conté vitamina E, cera protectora de gira-sol i olis vegetals. Apte per a tot tipus de pells. Molt fàcil d'aplicar.
  Com s'usa: aplica generosament sobre la cara i o zones sensibles que vulgues protegir abans de l'exposició al sol. Molt fàcil d'aplicar.
 • Protector labial FPS15
  Protector labial sense color que hidrata, nodrix i protegix del sol i el fred. Conté mantega de karité, vitamina E, oli d'alvocat i filtres solars. La seua combinació de filtres solars permet una protecció eficaç. Proporciona als llavis una acció emol·lient de manera natural, i els aporta hidratació i nutrició. Protecció solar mitjana (FPS15).
  Com s'usa: ús diari. Aplica en els llavis les vegades que faça falta.
 • Crema solar antiedat facial color
  Apta per a ús diari, prevé l'aparició de taques produïdes pel sol. Amb àcid hialurònic, col·lagen i actius ultrahidratants. Resistent a l'aigua. Factor de protecció solar molt alta (FPS50+).
  Com s'usa: aplica sobre la pell seca de manera uniforme fins a cobrir totalment la cara abans de l'exposició al sol. Per a mantindre la protecció, repetix amb freqüència l'aplicació del producte, especialment després de transpirar, banyar-te o eixugar-te. L'aplicació d'una quantitat inferior a la recomanada comporta una reducció significativa de la protecció.

Solars en oli

¿Qué cremas y protectores solares puedo encontrar en Mercadona?

Si preferixes els protectors solars en oli per al teu cos, resulten més adequats per al teu tipus de pell o la cura del teu bronzejat, ací tens estes opcions excel·lents. Oferixen protecció UVA/UVB i també contra els efectes dels infrarojos:

 • Oli bifàsic FPS50+ (NOVETAT):
  Protecció solar molt alta (FPS50+). Resistent a l'aigua. La textura aquosa i de fàcil absorció és lleugera i refrescant, per la qual cosa deixa la pell suau, fresca i sedosa. Reafirma i repara la pell.
 • Oli solar FPS30
  Oli solar de textura seca i ràpida absorció. Inclou un actiu accelerador del bronzejat (Isochrysis Galbana Extract) que proporciona un bronzejat més natural i ajuda a minimitzar els riscos relacionats amb l'exposició al sol a llarg termini. Resistent a l'aigua. Protecció solar alta (FPS30).
 • Oli solar FPS15 Monoï
  Oli solar de textura seca i absorció ràpida. Resistent a l'aigua, té actius acceleradors que ajuden a bronzejar la pell de manera natural. Protecció solar mitjana (FPS15).
 • Oli FPS06 (NOVETAT):
  Oli de toc sec i d'absorció ràpida, resistent a l'aigua. Amb actiu accelerador del bronzejat que proporciona un bronzejat més natural i oli de carlota que hidrata la pell i accelera el bronzejat. Protecció baixa (FPS06).
  Com s'usen els olis solars: agita bé abans d'usar. Permet que s'absorbisca completament i evita el contacte amb teixits i superfícies dures per a previndre taques. No apliques directament en els ulls ni en zones de la pell amb ferides. Torna a aplicar amb regularitat, especialment després de nadar, eixugar-te i suar.

Solars corporals en esprai i crema

¿Qué cremas y protectores solares puedo encontrar en Mercadona?

Si t'agrada la comoditat dels protectors solars corporals en esprai, pots triar entre diverses alternatives. Refrescants i amb textures més lleugeres, però igualment eficaces.

 • Esprai solar FPS50+ i FPS30
  Protecció solar molt alta (FPS50+) i alta (FPS30). Oferix protecció UVA/UVB i també contra els efectes dels infrarojos. Sense octocrilé ni microplàstics, la seua fórmula destaca perquè és respectuosa amb els oceans. Resistent a l'aigua.

Com s'usen els esprais solars: aplica generosament abans de l'exposició al sol. Agita bé abans d'usar-lo. Permet que s'absorbisca completament i evita el contacte amb teixits i superfícies dures per a previndre taques. Reaplica sovint per a mantindre la protecció, especialment després de nadar, eixugar-te i suar.

 • Crema solar de SPF50+ 200 ml o de 100 ml: Protecció molt alta (FPS 50+), resistent a l'aigua i màxima protecció UVA/UVB que protegix del dany causat per la radiació solar i prevé l'envelliment. Sense perfum. Disponible en 2 formats (200 ml i 100 ml).
 • Crema solar SPF30+: protecció contra els efectes dels infrarojos. Protecció solar alta (FPS30). Resistent a l'aigua. Crema solar d'alta protecció UVA/UVB que protegix del dany causat per la radiació solar i prevé l'envelliment. Sense perfum.

COM S'HA D'USAR: Agita bé abans d'usar-lo. Permet que s'absorbisca completament i evita el contacte amb teixits i superfícies dures per a previndre taques. Aplica generosament 20-30 minuts abans de l'exposició al sol. Reaplica sovint per a mantindre la protecció, especialment després de nadar, eixugar-te i suar.

Gelatina bronzejadora: Pròximament

¿Qué cremas y protectores solares puedo encontrar en Mercadona?

 • Protecció solar mitjana (FPS15). Un gel amb color roig-amarronat intens que accelera el bronzejat natural de la pell, conté filtres solars contra UVA/UVB. Enriquit amb pantenol i agents hidratants que prevenen la deshidratació de la pell.
  Com s'usa: cosmètic per a ús corporal. Aplica uniformement per tot el cos fins a la seua total absorció. Espera uns minuts abans de vestir-te. No es recomana en embarassades ni en xiquets.

Protectors solars infantils

¿Qué cremas y protectores solares puedo encontrar en Mercadona?

Disposem de productes específics per a protegir els menors del sol, que oferixen opcions diferenciades. Totes són resistents a l'aigua, amb protecció UVA/UVB que protegix de la radiació social i prevé l'envelliment.

 • Llet infantil FPS 50+ Pells sensibles i atòpiques disponible en 200 ml i 75 ml
  Crema infantil per a pells sensibles i atòpiques, amb protecció molt alta (FPS 50+).
 • Esprai solar xiquets FPS50+
  Protecció solar molt alta (FPS50+). Fórmula respectuosa amb els oceans. Sense octocrilé ni microplàstics.
  Com s'usa: aplica generosament abans de l'exposició al sol. Agita bé abans d'usar-lo. Permet que s'absorbisca completament i evita el contacte amb teixits i superfícies dures per a previndre taques. Reaplica sovint per a mantindre la protecció, especialment després de nadar, eixugar-te i suar.

Altres recomanacions

Disfruta del sol amb estos productes útils per a mantindre la teua pell sana, fresca i lluminosa.

La Línia Plex Repair és una excel·lent solució per a hidratar els teus cabells i aportar els millors nutrients.

Si t'agrada cuidar-te, et suggerim 13 receptes ideals per als teus sopars més equilibrats.