Descobrix tres complements alimentaris per a millorar el benestar de la teua salut òssia, muscular i articular.

Complements alimentaris per a una vida activa i saludable

13 de maig de 2024

i muscular? El moviment i l'activitat física són pilars d'un estil de vida saludable. Per això és essencial cuidar els nostres ossos, músculs i articulacions. Estes estructures no sols ens proporcionen suport i mobilitat, sinó que també ens permeten dur a terme les nostres activitats diàries de manera còmoda i eficaç.

Mantindre la salut dels nostres ossos, músculs i articulacions no sols implica previndre lesions, sinó també promoure la seua fortalesa i flexibilitat al llarg del temps. A continuació, et suggerim alguns complements alimentaris efectius per a cuidar la teua salut òssia i muscular. Recorda que sempre han d'anar acompanyats d'un estil de vida saludable i una dieta equilibrada. Vols conéixer-los?

Colagen

Complementos alimenticios para una vida activa y saludable.

Complement alimentari soluble amb sabor de llima, a base de col·lagen, magnesi, vitamina C i àcid hialurònic amb edulcorant.

Components i propietats

  • Col·lagen: és una proteïna clau que es troba en els ossos, cartílags i teixits connectius del cos. Ajuda a enfortir les articulacions, els ossos i els músculs, i així afavorix la seua salut i resistència.
  • Magnesi: este mineral essencial contribuïx a la síntesi de proteïnes, la qual cosa millora la producció de col·lagen de l'organisme i afavorix uns ossos sans i forts, així com el bon funcionament muscular.
  • Vitamina C: és un nutrient bàsic per a la formació de col·lagen en l'organisme i el bon funcionament dels ossos i cartílags.
  • Àcid hialurònic: este compost essencial es troba en els teixits connectius del cos. Ajuda a mantindre la flexibilitat i mobilitat de les articulacions, i d'esta manera vetla per la seua salut.

Com es pren

Es recomana prendre 1 casset complet al dia (12 g, aproximadament), dissolt en 150 ml d'aigua. Mescla fins que es dissolga totalment. No s'ha de superar la dosi diària. Pren-lo durant 6 mesos per a notar els seus efectes. S'ha de consumir a partir dels 18 anys.

Quan és millor prendre'l? Es recomana consumir-lo entre menjades, aproximadament una o dos hores abans o després de les menjades. Això permet que, quan s'hidrolitza, els pèptids i aminoàcids que en resulten s'absorbisquen de manera més efectiva, i així augmenta la probabilitat de satisfer possibles necessitats articulars. Si es pren prop de les menjades, l'organisme ho pot interpretar com una altra font proteica del menjar, la qual cosa pot limitar la seua efectivitat i beneficis.

Els complements alimentaris no s'han d'usar com a substituts d'una dieta variada i un estil de vida saludable.

Articular Forte

Complementos alimenticios para una vida activa y saludable.

Complement alimentari elaborat a base d'espècies vegetals, àcid hialurònic i vitamines. Indicat per al confort dels nostres ossos i articulacions.

Components i propietats

  • Boswèl·lia: ingredient que ens ajuda a mantindre el funcionament normal dels músculs, ossos i articulacions, i d'esta manera contribuïx al confort articular.
  • Vitamina C: contribuïx a la formació normal de col·lagen per al funcionament normal dels ossos i cartílags.
  • Vitamina D3: la vitamina D3 exercix un paper crucial en la salut òssia en facilitar l'absorció de calci en el cos. El calci és un component essencial per a la formació i fortalesa dels ossos.
  • A més, aporta plantes com l'ortiga i el bambú, i també àcid hialurònic, que completen els beneficis del producte.

Com es pren

1 càpsula al dia després del desdejuni. Apte per a vegans. S'ha de consumir a partir dels 12 anys.

Magnesi + vitamina B1.B6.B12

Complementos alimenticios para una vida activa y saludable.

Complement alimentari sabor de taronja amb edulcorant. Tant el magnesi com la vitamina B6 i B12 ajuden a disminuir el cansament i la fatiga.

Components i propietats

  • Magnesi: és un nutrient que el cos necessita per a mantindre's sa, important per a molts processos que du al terme el teu organisme.
  • Vitamina B1.B6.B12: estes vitamines del complex B són fonamentals per a mantindre un metabolisme energètic saludable i afavorixen el funcionament del sistema nerviós.

Com es pren

Dissol un comprimit efervescent en un got d'aigua amb 200 ml, 1 al dia. S'ha de prendre entre 2 i 3 mesos i descansar 15 dies. S'ha de consumir a partir dels 12 anys. Apte per a vegetarians.

Altres recomanacions

Cuida la teua alimentació amb els nostres Bífidus, beneficiosos per a la teua salut intestinal.

Coneixes la nostra línia +Proteïnes? Són perfectes per a qualsevol ocasió i contribuïxen a la teua dieta sana i equilibrada: iogurts líquids i sòlids, llet i batuts, postres, etc.

Hidrata't la pell amb els nostres nutritius Olis corporals: d'ametles, de romer, de rosa mosqueta, etc.