Cuida les teues mans a cada moment del dia amb les Cremes de Mans Deliplus. Hi ha quatre per a triar: antienvelliment antitaques, nutritiva regeneradora, hidratant àloe vera i ultrahidratant.

Cremes de Mans Deliplus

28 de febrer de 2018

Les Cremes de Mans Deliplus ofereixen una cura extra per a la teua pell i fins i tot per a les teues ungles. Tria entre quatre tipus: antienvelliment antitaques, nutritiva regeneradora, ultrahidratant i hidratant àloe vera.

Cremes de Mans per a mimar-te

Les Cremes de Mans Deliplus han sigut elaborades acuradament per a oferir una cura extra per a les teues mans.

Totes elles són de fàcil absorció i solament hauràs de posar-te una xicoteta quantitat en la palma de la mà i aplicar amb un suau massatge.

Són unisex i es poden utilitzar durant tot el dia: les vegades que consideres necessàries.

Crema de Mans antienvelliment antitaques

La Crema de Mans antienvelliment antitaques és apta per a tot tipus de pells i ideal per a previndre l'envelliment de la teua pell més exposada. Amb ella aconseguiràs un tacte suau i envellutat. Aconseguiràs unificar el to de la teua pell i atenuaràs les possibles taques que hi haja en ella. A més, previndràs l'envelliment i l'aparició de taques futures gràcies al seu factor de protecció solar FPS20.

Crema de Mans nutritiva regeneradora

Amb la Crema de Mans nutritiva regeneradora aconseguiràs no solament reparar la teua pell, sinó també les teues ungles. Està dissenyada especialment per a mans seques i ungles. La seua fórmula enriquida amb oli de jojoba, sagí de karité i vitamina E és la millor aliada per a les teues mans. Amb ella guanyaràs en suavitat i en confort.

Crema de Mans ultrahidratant

La Crema de Mans ultrahidratant està pensada especialment per a aquelles pells molt seques i castigades. La seua nova fórmula amb actius hidratants, pantenol, vitamina E i karité manté la hidratació per més temps i proporciona un alleujament immediat quan les mans més ho necessiten.

Crema de Mans amb hidratant àloe vera

La Crema de Mans hidratant àloe vera Deliplus aconsegueix hidratar i calmar la pell de les teues mans. És adequada per a tot tipus de pells, per a cuidar la teua pell d'una forma regular i per a utilitzar-la durant tot el dia. La seua combinació d'actius hidratants, reparadors i calmants aporten suavitat i elasticitat. Retornaràs la hidratació natural a la teua pell.

Altres recomanacions

Si desitges tindre una pell sedosa i cuidada utilitza l’Exfoliant i Sagí corporal, amb minerals del Mar Mort i aconsegueix una pell perfecta en tan sols dos passos. També, et recomanem conéixer la nostra publicació sobre la qualitat de les cremes de Mercadona.