Coneixes els nous formatgets Hacendado? Són formatgets en porcions triangulars, dels de tota la vida, en format individual, que ofereixen nombroses possibilitats de consum: són perfectes per prendre’ls tal qual, en entrepà, per untar o per donar gust i aliment als purés, les cremes o les postres. Recorda’t de conservar-los sempre en fred.
En disposes de tres varietats diferents per satisfer les teves necessitats.
Formatgets
- Formatge fos per estendre, sense gluten.
- 24 porcions.
- Es pot consumir sol per fer un mos o es pot fer servir per elaborar diferents receptes.
- Ideal per picar, berenar o elaborar plats (purés, cremes, pastissos...).
- Els lactis són font de calci i proteïna.
Formatgets light
- Formatge fos per untar, sense gluten.
- 16 porcions.
- Formatge en porcions elaborat amb llet pasteuritzada desnatada.
- Ideal per picar, berenar..., amb una aportació reduïda de greix.
- Es pot consumir sol per fer un mos o es pot fer servir per elaborar diferents receptes.
- 50 % menys de greix que un formatge fos estàndard.
- Apte per a celíacs.
- Alt contingut en calci.
- Alt contingut en proteïna.
Formatgets sense lactosa
- Especialitat per untar a base de formatges i fibra.
- 8 porcions.
- Formatge en porcions elaborat amb formatges pasteuritzats sense lactosa.
- El producte és sense lactosa, adaptat als intolerants a la lactosa.
- Alt contingut de proteïna.
- Alt contingut de calci.
- Podem elaborar receptes boníssimes, com ara crema de carabassó sense lactosa, o postres delicioses, com flam d'ou sense lactosa o pastís de formatge sense lactosa.
- Ideal per picar, berenar o elaborar plats (purés, cremes, pastissos...).
Conservació
Manteniu refrigerat després de la compra. Producte a punt per consumir.
Altres recomanacions
Cuida’t amb els nostres pans 100 % integrals, varietat de gustos i textures.