Gaudeix d'un deliciós suc de taronja de proximitat acabat d'esprémer a la secció de Fruita i Verdura.

Deliciós suc de taronja de proximitat acabat d'esprémer

20 de març de 2019

Un suc de taronja fresc i natural acabat d'esprémer és boníssim i ve de gust sempre, sobretot en aquesta època de l'any.

A Mercadona t'oferim un servei de suc acabat d'esprémer perquè prendre’s un suc de taronja exquisit i refrescant sigui més fàcil i directe que mai.

Es tracta d’una iniciativa que va tenir una acollida excel·lent després de la implantació de les màquines espremedores d'autoservei a les seccions de Fruita i Verdura de totes les botigues d'Espanya.

Suc de taronja acabat d'esprémer, més ràpid, fàcil i còmode

Amb aquest servei de Mercadona, prendre’s un suc de taronja amb tot el seu sabor és ara molt més ràpid, fàcil i còmode.

Tant que en qualsevol moment pots omplir una ampolla amb suc de taronges espremudes a l'instant i consumir-lo quan vulguis.

La màquina de suc és molt fàcil de fer servir i totalment segura per al consumidor. Només cal que triïs l'ampolla de la mida que prefereixis, la posis a la màquina i la deixis que s’ompli. Així de fàcil!

Suc fresc i natural de taronja de proximitat

Actualment ens trobem en plena campanya de taronja de proximitat, en què Mercadona posa a la teva disposició taronges d'origen nacional des de finals del mes d’octubre passat fins a l’agost.

A més, amb aquest servei de suc de taronja acabat d'esprémer incrementem la venda de taronja de proximitat considerablement, ja que es pot aprofitar un tipus de taronja que té difícil sortida pel seu aspecte, malgrat la seva gran qualitat i el sabor.

Si t'agrada el suc de taronja fresc i natural, no et conformis amb menys. Fes-te un suc a la secció de Fruita i Verdura!

Mercadona dona suport a la campanya "Fruita i Verdura d'aquí i d'ara" del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació que recomana el consum de fruita i verdura de manera regular.

Altres recomanacions

Coneix totes les característiques del nostre Servei de Suc de Taronja acabat d'esprémer. Aquí trobaràs més informació sobre les Taronges espanyoles de Mercadona.