AVÍS DE COOKIES

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de fer que la navegació sigui segura, fer una anàlisi estadística de les visites al web, i també conèixer la seua usabilitad. Si vol més informació, pot consultar la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Pot acceptar l'ús de cookies clicant a "ACCEPTAR" o configurar o rebutjar-ne l’ús clicant a "CONFIGURAR/REBUTJAR".

Recepta de Sopa freda de Cogombre i Iogurt grec amb un toc original gràcies a les gambes sofregides.

Recepta de Sopa freda de Cogombre i Iogurt grec

07 de agost de 2019

Una bona crema freda és una manera apetitosa i fàcil de consumir verdures. Amb els cogombres frescos que trobaràs a Mercadona pots preparar aquesta deliciosa Recepta de Sopa freda de Cogombre i Iogurt grec, que sorprendrà la família i els amics.

Si hi afegeixes unes gambes sofregides, aconseguiràs donar un toc original a aquesta sopa freda, que pots servir com a primer plat. Afegeix un toc diferent als teus àpats!

Segueix el vídeo de la recepta de Sopa freda de Cogombre i Iogurt grec:

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 tassa de iogurt grec natural
  • 3 cogombres pelats i trossejats
  • 300 g de Gamba pelada crua
  • Oli d'oliva verge extra
  • Pebre blanc
  • 2 grans d'all
  • Sal
  • 1 cullerada de sucre

Pas a pas:

Segueix pas a pas aquesta recepta original i prepara una deliciosa i apetitosa Sopa freda de Cogombre i Iogurt grec.

1. Sofregiu l'all tallat a làmines amb poc oli.

Sofreír el ajo cortado en láminas con poco aceite.

2. Salteu les gambes i reserveu-les.

 Saltear las gambas y Reservar.

Saltear las gambas y reservar.

3. Poseu a la batedora el cogombre pelat i tallat; deixeu-hi alguna resta de pell verda per donar color a la crema. Afegiu-hi el iogurt grec natural, la sal, una mica de pebre blanc, un raig generós d'oli d'oliva i una cullerada petita de sucre blanc.

Remover en la batidora el pepino pelado y cortado.

Añadir el yogur griego

Añadir sal y pimienta.

Añadir aceite de oliva.

Añadir pimienta blanca.

4. Tritureu-ho.

Triturar.

5. Serviu la sopa de cogombre en un bol.

Servir la sopa de pepino en un bol.

6. Afegiu-hi unes gambes amb allada.

Añadirle unas gambas al ajillo.

7. Poseu-hi trossets de cogombre com si fossin crostons.

Incorporar unos trocitos de pepino a modo de tropezones.

8. Amaniu-ho amb un rajolí d'oli.

Añadir un ligero chorrito de aceite.

Presentación del plato receta de sopa fría de pepino y yogur griego

Aquesta Sopa freda de cogombre i Iogurt grec és un primer plat deliciós. Amb el gust especial que li aporten les gambes sofregides, sorprendràs els teus convidats.

Altres recomanacions

Una altra recepta lleugera i saborosa a base de verdures és aquesta Recepta d’Espirals de Carbassó amb Pesto de Festuc.

Per arrodonir els dinars o sopars, no hi ha res millor que un gelat. Si vols aprendre a preparar-ne un de deliciós, aquí tens aquesta Recepta de Gelat de Te Matxa.