Ús de galetes

Utilitzem "galetes" pròpies i de tercers per elaborar el lloc. Si continua navegant accepta el seu ús.

Més informació i política de galetes.

T'ensenyem a preparar aquest exquisit Batut d’Aranja i Gingebre, ideal per als esmorzars i els berenars d'estiu.

Recepta de Batut d’Aranja i Gingebre

22 de agost de 2019

Si busques un bon aliat refrescant per a aquest estiu, aprèn a preparar un deliciós Batut d’Aranja i Gingebre. És molt fàcil!

Un batut original i revitalitzant, que combina el gust cítric de l'aranja i l'aroma del gingebre, amb el toc refrescant del gelat d’avena i el caràcter suau de la beguda d'ametlles. Tasta’l!

Segueix el vídeo pas a pas de la Recepta de Batut d’Aranja i Gingebre

Si vols aprendre a elaborar aquesta recepta, aquí en tens tots els detalls.

Ingredients per a 1 persona:

  • 1 aranja i mitja
  • 1 got i mig de beguda d'ametlles
  • 1 bola de gelat d’avena
  • 20 g de gingebre

Pas a pas:

  1. Espremeu l'aranja.

Paso 1 Imagen Batido de pomelo

2. Talleu i peleu el gingebre.

Paso 2 Imagen Batido de pomelo

3. Ratlleu el gingebre.

Paso 3 Imagen Batido de pomelo

4. Aboqueu en una batedora el suc d'aranja, la beguda d'ametlles, el gingebre i una bola de gelat d’avena.

Paso 4 Imagen Batido de pomelo

Paso 5 Imagen Batido de pomelo

Paso 6 Imagen Batido de pomelo

Paso 7 Imagen Batido de pomelo

5. Bateu-ho.

Paso 8 Imagen Batido de pomelo

6. Serviu-ho.

Paso 9 Imagen Batido de pomelo

Paso 10 Imagen Batido de pomelo

Altres recomanacions

Si busques una altra recepta refrescant, aprèn a preparar aquesta Recepta de Gelat de Te Matxa.