AVÍS DE COOKIES

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de fer que la navegació sigui segura, fer una anàlisi estadística de les visites al web, i també conèixer la seua usabilitad. Si vol més informació, pot consultar la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Pot acceptar l'ús de cookies clicant a "ACCEPTAR" o configurar o rebutjar-ne l’ús clicant a "CONFIGURAR/REBUTJAR".

T'ensenyem a preparar una recepta de Lluç amb verduretes al vapor, ideal per sopar en la nostra jornada de Nous Hàbits.

Recepta de Lluç amb verduretes al vapor

08 de febrer de 2019

Et ve de gust una recepta de peix original i fàcil de preparar? Des d'avui pots incloure al teu menú un plat exquisit de Lluç amb verduretes al vapor. Tasta el contrast del sabor cítric de la llimona i el toc oriental que li dona la salsa de soja i gaudeix d’aquesta boníssima combinació.

Una proposta creativa, cuinada amb vaporadora, molt recomanable per sopar. A més, destaca per la seva presentació acurada.

Segueix el vídeo pas a pas de la recepta de Lluç amb verduretes al vapor:

Ingredients per a 2/4 persones:

  • Lluç congelat
  • 200 g de pastanagues
  • 200 g de mongetes verdes
  • 1 porro
  • 1 tomàquet
  • Salsa de soja
  • Oli d'oliva verge extra
  • 1 llimona
  • Pebre vermell dolç
  • Llorer
  • Cibulet

Pas a pas:

Si vols preparar aquesta recepta, segueix el procés pas a pas que et detallem tot seguit.

1. Talleu les verdures a la juliana, ben finetes.

Cortar el puerro en juliana fina.

Cortar las zanahorias en juliana fina.

Cortar la judías verdes en juliana fina.

2. Salteu-les 2 minuts.

Saltear 2 minutos todas las verduras en una sartén.

3. Peleu el tomàquet i traieu-ne les llavors.

Pelar el tomate.

Vaciar las semillas del tomate.

4. Talleu el tomàquet a daus.

Cortar en dados el tomate.

5. Farciu els filets de lluç amb les verdures.

Rellenar los filetes con las verduras.

6. Afegiu-hi el tomàquet, la ratlladura de pell de llimona i la salsa de soja.

 Incorporar el tomate, la ralladura de piel de limón y la salsa de soja.

7. Enrotlleu els filets.

Enrollar los filetes.

8. Bulliu aigua en una olla amb llorer i llimona.

Hervir agua en una olla con laurel y limón.

9. Poseu el lluç a la vaporadora.

Colocar la merluza en la vaporera.

10. Cuineu-lo uns 8 minuts.

Cocinar al vapor unos 8 minutos los rollitos de merluza.

Servir los rollitos al vapor.

Altres recomanacions

Busques un primer plat ideal per sopar? Aquí tens aquesta Recepta de Sopa de Kale, Bimi i Enciam.

I si vols conèixer la nostra proposta de jornada de Nous Hàbits completa, en aquest enllaç et proposem aquest i altres plats per al teu dia a dia.