S'acosta la primavera; és temporada de maduixots i també ve de gust combinar-los amb un toc de gelat, oi? Per això volem que descobreixis aquestes postres diferents, amb un gust ple de contrastos.
Si tastes la nostra recepta de Maduixots saltats amb gelat de vainilla, segur que esdevindrà un colofó magnífic dels dinars o sopars. És molt fàcil; la pots preparar en només 15 minuts.
Salta els maduixots trossejats amb mantega, vinagre balsàmic de Mòdena i panela, i serveix-los acompanyats de gelat de vainilla i granola. Boníssim!
Segueix el vídeo pas a pas de la recepta de Maduixots saltats amb gelat de vainilla
Ingredients per a 4 persones:
- 500 g de maduixots
- 3 cullerades de vinagre balsàmic de Mòdena
- 30 g de panela
- 1 bola de gelat de vainilla per persona
- 2 cullerades de granola
- 25 g de mantega sense sal
Pas a pas:
Si vols aprendre a preparar aquesta recepta senzilla, segueix-ne el procés pas a pas.
1. Trossegeu els maduixots.
2. Poseu la mantega a la paella.
3. Afegiu-hi els maduixots trossejats.
4. Incorporeu-hi el vinagre balsàmic de Mòdena.
5. Afegiu-hi la panela.
6. Remeneu mentre es caramel·litzen els maduixots.
7. Emplateu sobre una base de granola.
8. Decoreu els maduixots saltats amb una bola de gelat de vainilla.
A totes les nostres botigues, els maduixots de Mercadona procedeixen de Huelva.
A més, Mercadona dona suport a la campanya "Fruita i Verdura d'aquí i d'ara" del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, que recomana el consum de fruita i verdura de manera regular.
Altres recomanacions
Vols un primer plat deliciós? T'ensenyem a preparar la recepta d’Espirals de Carbassó amb pesto de festuc, una proposta original per completar el teu menú.