Aprèn a preparar aquesta recepta deliciosa d’amanida de pasta.

Recepta d'amanida de pasta amb mozzarella, cirerols i carabassó

26 de juliol de 2021

Aquest estiu, ens resguardem de la calor amb plats frescos i lleugers, molt estiuencs, propis de la cuina mediterrània. Com aquesta exquisida amanida de pasta amb mozzarella, cirerols, carabassó i blat de moro, una combinació d'ingredients boníssima i molt fàcil de preparar. T’animes?

Segueix el pas a pas per a la recepta d’amanida de pasta

Ingredients per a 4 persones:

  • 400 g de llacets amb vegetals
  • 150 g de mozzarella en perles
  • 1 llauna de blat de moro dolç
  • 1 safateta de cirerols
  • ½ carabassó
  • Oli d'oliva
  • Vinagre balsàmic de Mòdena
  • Sal en escates
  • Pebre negre
  • Orenga
  • Alfàbrega

Pas a pas:

1. Posa aigua abundant a bullir. Just quan arrenqui el bull, tira-hi la pasta i una mica de sal.

Imagen Texto 1 Ensalada de pasta

2. Fes la pasta al dente durant 9 minuts (per refredar la pasta no la posis sota l'aixeta d'aigua freda).

3. Talla els cirerols per la meitat.

Imagen Texto 2 Ensalada de pasta

4. Talla mig carabassó en làmines molt fines (tipus carpaccio).

Imagen Texto 3 Ensalada de pasta

5. Munta l'amanida amb tots els ingredients: la pasta, les perles de mozzarella, els cirerols, el blat de moro i el carabassó.

Imagen Texto 4 Ensalada de pasta

Imagen Texto 5 Ensalada de pasta

6. Amaneix-ho amb l'oli d'oliva, unes gotetes de vinagre balsàmic, una mica de sal, pebre negre i alfàbrega i orenga seques.

Imagen Texto 6 Ensalada de pasta

Imagen Texto 7 Ensalada de pasta

Imagen Texto 8 Ensalada de pasta

Altres recomanacions

Una altra recepta fresca i estiuenca: aprèn a preparar també aquesta amanida d'arròs amb pebrot.