Ja has tastat la nostra crema de tofu? És 100 % vegetal, exquisida i només cal obrir-la i consumir per assaborir-la. S'utilitza sobretot per a untar torrades, sandvitxos o canapès, o per a cuinar i donar cremositat.
És un producte molt versàtil que permet gran quantitat de preparacions. S'utilitza tant per a receptes salades com dolces. A banda d’untar torrades, també es fa servir per a elaborar salses, pastissos i postres.
La crema de tofu està indicada per a tots els públics, incloses les persones que no consumeixen lactis, les veganes, etc.
Pren nota de les receptes que et proposem tot seguit, t’encantaran!
Receptes amb crema de tofu
Torrades
Prepara’t unes torrades apetitoses. Et suggerim les combinacions següents:
- Crema de tofu, alvocat, cirerols i llavors
- Crema de tofu amb poma a làmines i menta
Risotto vegà de bolets
Segueix el nostre pas a pas per fer un risotto vegà boníssim:
Preparació per a 4 persones:
1. Talla a trossets ben petits 2 cebes, 3 grans d'all i 2 branques d'api.
2. Escalfa oli d'oliva a foc mitjà en una paella gran, afegeix-hi la ceba, l'all i l'api, i deixa-ho coure durant 15 minuts, fins que la ceba i l'api s'hagin estovat. Mentrestant, escalfa 1,2 litres de brou de verdures i fes-lo bullir.
3. Afegeix 40 g de bolets congelats a la paella i cuina’ls durant 5 minuts, fins que hagin deixat anar una mica d'aigua i s'hagin reduït.
4. Afegeix-hi 1 got de vi blanc i deixa-ho al foc fins que l'alcohol s'evapori. Afegeix-hi 320 g d'arròs i deixa-ho coure durant 1-2 minuts, perquè absorbeixi els sabors de les verdures.
5. A poc a poc, afegeix el brou bullent a l'arròs, de tassa en tassa, fins que l'arròs estigui cuit, hagi absorbit gairebé tota l'aigua i no estigui massa sec. Remena sovint perquè l'arròs no es cremi.
6. Quan l'arròs estigui cuit, aboca la crema de tofu a la paella i remena bé. Cuina-ho durant 2 minuts més, fins a obtenir la textura perfecta per a un risotto.
7. Serveix-lo amb uns bolets i julivert fresc.
Pastís de tofu
Per preparar un deliciós pastís de tofu, segueix les nostres instruccions:
1. Tritura 200 g de galetes. Després, afegeix-hi 150 g de margarina fosa fins a obtenir una massa amb què has de folrar el fons del motlle desmuntable. Reserva-la en fred.
2. Barreja 400 g de tofu amb 100 g de sucre morè i el suc d'1 llimona.
3. Separa 50 ml de beguda de soja i dissol-hi 2 sobres d'agar-agar. Escalfa els altres 450 ml de beguda de soja. Abans que comenci a bullir, afegeix-hi l’agar-agar i remena-ho fins que s’espesseixi.
4. Barreja-ho amb la crema de tofu fins que estigui tot ben integrat i aboca-ho sobre la base de galeta.
5. Deixa-ho reposar a la nevera fins que estigui totalment sòlid (3 hores aproximadament).
6. Decora el pastís amb allò que més t’agradi: fruites, melmelades, xocolata...
Altres recomanacions
Prepara unes exquisides receptes amb tomàquet natural.