Any rere any, els dolços de Nadal ens alegren les sobretaules. Puntuals a la seva cita, els torrons, els polvorons, els mantecados, els massapans i els bombons entusiasmen petits i grans. Posem a la teva disposició els millors dolços per donar el millor.
Ampli assortiment de Dolços de Nadal a Mercadona
- Torró fort. Torró fort fet a base d'ametlles, amb superfície coberta de pa d’àngel. Textura cruixent, amb agradable aroma i gust d’ametlla torrada i mel.
- Torró tou. Torró tou d'ametlla amb trossets d'ametlla torrada. Gust intens de mel i ametlla torrada. Textura cremosa.
- Porcions petites assortides. Assortiment de minitorrons compost de 4 unitats dels productes següents: torró de xocolata cruixent, torró fort, torró tou i torró de crema cremada.
- Senzza postres. La combinació perfecta entre el millor d'unes postres i el millor d'un bombó, perquè gaudeixis en cada mos. Cada bombó està embolicat individualment per omplir de color la taula, la safata o la bombonera.
- Almívar de llet: bombó de xocolata amb llet, amb un gust deliciós d’almívar de llet.
- Pastís de xocolata i nata: bombó de xocolata amb llet, amb gust de pastís tradicional de xocolata i amb trossets de galeta de mantega.
- Tiramisú: bombó de xocolata amb llet, amb un farciment suau i trossets amb gust intens de tiramisú.
- Delizze. Esferes de neula cruixent, farcides de crema de cacau amb una avellana sencera a l’interior, cobertes de xocolata amb llet i trossets d'avellana.
- Dark collection 70 %. Bombons assortits de xocolata negra 70 % cacau. Amb gustos que sorprenen, com els de sal, caramel, taronja i perles de cacau.
- Pare Noel. Figura buida de xocolata amb llet, amb forma de Pare Noel.
- Figuretes de massapà. Les clàssiques figures de massapà, una textura suau amb gust d’ametlla.
- Capsa assortiment polvorons. Estoig assortit de productes nadalencs, compost de mantecado de cacau, mantecado d'oli d'oliva, polvoró d'ametlla, mantecado casolà, mantecado de llimona, rosca de vi i ametlla, pasta de full amb xocolata i boleta de coco. Tots ells presenten una textura suau, un gust dolç i les aromes característiques.
- Polvorons a granel
- Polvoró petit de xocolata
- Mantecado casolà
- Mantecado d’oli
- Mantecado de coco
- Polvoró d'ametlla
- Mantecado de cacau
- Pasta de full
- Pasta de full amb xocolata
- Ametllat
- Rosca de vi i ametlla
- Pasta de full de crema sense sucre afegit
- Mantecado de llimona
- Mantecado de canyella
- Cortadillo de cabell d'àngel
- Mantecado casolà sense sucre afegit
- Mantecado de llimona sense sucre afegit
- Mantecado de llimona sense gluten
- Mantecado de cacau sense gluten
Altres recomanacions
Aquest Nadal, aprèn a preparar tres receptes delicioses amb cacau pur.