T'oferim quatre varietats diferents del clàssic Tortell de Reis, perquè triïs la que més t'agradi.

Tria el teu Tortell de Reis favorit

28 de desembre de 2020

Entre els dolços nadalencs, destaca el Tortell de Reis, la tradició que ens endolceix aquesta festa tan assenyalada i que arrodoneix els dies de Nadal.

Amb la il·lusió i els regals dels Reis arriba també el Tortell, que reuneix la família al voltant de la taula per assaborir aquestes postres delicioses.

Un dolç boníssim, amb sorpreses divertides a l’interior. Tots els Tortells de Reis de Mercadona tenen la figureta, la fava i la corona.

Així que ja ho saps: si et toca la figureta, et coronaran rei. Si, en canvi, et surt la fava, et tocarà pagar el Tortell. Així ho mana la tradició!

Quatre tipus de Tortells de Reis per triar a Mercadona

El millor del Tortell de Reis de Mercadona és el seu gust boníssim. Sigui quina sigui la varietat o el farciment, agrada molt a petits i grans. Només has d’escollir el teu tortell favorit.

Per això posem a la teva disposició quatre tortells per triar el dia dels Reis:

  • Tortell farcit de crema: és tot un plaer assaborir un tortell farcit de crema de pastisseria. L’acompanyament perfecte! Brioix amb mantega, farcit de crema i decorat amb fruita confitada, ametlla laminada, sucre i ou.

Texto 1 Imagen Roscón Reyes 2020

  • Tortell farcit de nata i trufa: per als qui busquen una combinació infal·lible amb què acompanyar la massa del tortell. Irresistible. Brioix amb mantega, farcit de nata i trufa, i decorat amb fruita confitada, ametlla laminada, sucre i ou.

Texto 2 Imagen Roscón Reyes 2020

  • Tortell farcit de nata: el gust de la nata combina d’allò més bé amb la massa del tortell. Una aposta segura! Brioix amb mantega, farcit de nata i decorat amb fruita confitada, ametlla laminada, sucre i ou.

Texto 3 Imagen Roscón Reyes 2020

  • Tortell sense farciment: per als qui prefereixen el tortell clàssic. Ideal per acompanyar de xocolata calenta. Brioix amb mantega, decorat amb fruita confitada, ametlla laminada, sucre i ou.

Texto 4 Imagen Roscón Reyes 2020

Conservació

És un producte de pastisseria congelat.

  • Conserveu-lo a una temperatura de -18 ºC.
  • Un cop descongelat no el torneu a congelar.
  • Un cop descongelat manteniu-lo en refrigeració dins de l'envàs i consumiu-lo abans de tres dies.

Així, doncs, quin és el teu tortell de Reis?

Altres recomanacions

Els més llaminers encara poden aprofitar aquests dies de festa. Posem al seu abast un ampli assortiment de Dolços de Nadal de Mercadona: torrons, bombons, polvorons, mantecados, panettone...