Amb les nostres Minitortilles de blat pots preparar una gran varietat de plats fàcils, ràpids i lleugers.

Prepara quatre receptes delicioses de tacos amb les nostres Minitortilles de blat

25 de juny de 2020

Has tastat les nostres Minitortilles de blat? És un producte molt versàtil, que ens permet preparar receptes molt fàcils, ràpides i lleugeres.

Característiques de les Minitortilles de blat

  • La seva mida petita les fa perfectes per consumir en forma de taco. Són ideals per a les reunions amb la família o els amics en què es preparen barreges diferents i cadascú es farceix els tacos al seu gust.
  • Tenen un gust neutre que permet farcir-les tant d’ingredients salats com dolços.
  • Tasta-les també si busques una alternativa al pa, més lleugera, fina i en porcions més petites.
  • Es presenten en un format bipack, amb 12 Minitortilles en total (6 per paquet).

Molt fàcils de preparar!

Preparar aquestes Minitortilles de blat és ben senzill. Pots fer servir microones, paella o forn:

  • Microones: escalfa les tortilles 10-15 segons al microones, a mitja potència.
  • Paella: escalfa les tortilles a la paella durant 1 minut per cada banda, a foc mitjà.
  • Forn: preescalfa el forn a 180 ºC i enforna les tortilles durant 2 minuts.

Després farceix les tortilles amb la teva barreja preferida i llestos!

Instruccions de conservació

Un cop obert l'envàs, recomanem conservar les tortilles en un lloc fresc i sec per consumir-les en un màxim de deu dies.

Es poden congelar, però cal tenir en compte que s'han d'utilitzar durant els tres mesos següents a la congelació i que les hem de descongelar totalment abans de cuinar-les.

Quatre suggeriments de receptes per a tacos

Hi ha un munt de maneres delicioses i creatives de farcir aquestes Minitortilles i degustar uns tacos suculents. A continuació, te’n mostrem quatre exemples, tots boníssims:

Taco con carne de cerdo.

Taco amb carn de porc

  • Salteu carn de porc juntament amb ceba vermella.
  • Munteu el taco amb la carn.
  • Afegiu-hi salsa de formatge, rodanxes de ravenets, una mica de coriandre i un toc de tabasco.

Taco tropical.

Taco tropical

  • Salteu llagostins amb oli i all a làmines.
  • Munteu el taco amb els llagostins, alvocat, enciam, maionesa i blat de moro dolç.

Taco de pollo.

Taco de pollastre

  • Salteu pebrots (vermell, verd i groc) i ceba vermella a tires.
  • Afegiu-hi pollastre també a tires.
  • Condimenteu-ho amb canyella, pebre vermell i llavors de comí.
  • Munteu el taco amb tots els ingredients.

Taco de pulpo

Taco de pop

  • Munteu el taco amb pop cuit, ceba vermella crua i julivert, sobre una base de patata bullida a rodanxes.

Altres recomanacions

Has tastat la piadina com a base per a pizza? T’expliquem com es prepara.