T'ensenyem a preparar quatre receptes exquisides amb salmó al natural.

4 suggeriments de receptes amb Salmó al natural

17 de juny de 2020

Has tastat el nostre Salmó al natural? És un dels nostres productes més populars i una de les maneres diverses que t'oferim per consumir aquest peix tan popular.

És ideal per a amanides, torrades, entrepans, sandvitxos, truites..., el que et vingui de gust!

Abans de seguir, una recomanació: un cop obert l'envàs, procura consumir tot el producte. Altrament, conserva’l a la nevera dins del seu recipient original, un màxim de 24 hores.

Segueix el pas a pas per a elaborar aquestes quatre Receptes amb Salmó al natural

Texto 1 Imagen Salmón Natural

Amanida nòrdica de salmó al natural i espirals vegetals

Ingredients per a 4 persones. 15 minuts

  • 3 llaunes de salmó al natural
  • 200 g d'espirals vegetals
  • 150 g de remolatxa
  • 1/2 cogombre
  • Amanida Gourmet rentada
  • 20 g de mató
  • 1 cullerada de iogurt natural
  • Cibulet al gust
  • Suc de mitja llima
  • 1 culleradeta de mel

Pas a pas:

  • Pas 1: coeu la pasta seguint les instruccions del paquet i afegiu-hi una mica de sal. Escorreu-la i reserveu-la fins que es refredi.
  • Pas 2: per a la salsa, barregeu bé tots els ingredients: el iogurt, la llima, la mel i el cibulet. Salpebreu-ho.
  • Pas 3: per a l'amanida, barregeu la pasta i alguns brots de la barreja Gourmet a la base. Afegiu-hi la remolatxa i el cogombre tallat a rodanxes fines. Poseu-hi el mató. Finalment, afegiu-hi el salmó en llenques i la salsa.

Texto 2 Imagen Salmón Natural

Sandvitx de paté de salmó amb pinya

Ingredients per a 2 persones. 5 minuts

  • 3 llaunes de salmó al natural
  • 4 llesques de pa d'espelta
  • 1 rodanxa de pinya
  • 4 cullerades d'allioli
  • 1 cullerada de coriandre fresc
  • 1/2 ceba vermella
  • Canonges

Pas a pas:

  • Pas 1: prepareu el paté barrejant el salmó, l'allioli i el coriandre. Salpebreu-ho.
  • Pas 2: talleu la ceba a rodanxes fines.
  • Pas 3: poseu una porció generosa de paté de salmó sobre una llesca de pa. A sobre, afegiu-hi els canonges, la pinya i les rodanxes de ceba. Acabeu posant-hi l'altra llesca de pa.

Texto 3 Imagen Salmón Natural

Amanida de salmó al natural, quinoa i cigrons

Ingredients per a 4 persones. 20 minuts

  • 3 llaunes de salmó al natural
  • 150 g de quinoa
  • 100 g d'espinacs
  • 30 ml d'oli d'oliva
  • 260 g de cigrons
  • 1 pastanaga petita
  • Suc de mitja llimona
  • 2 grans d'all
  • 10 g de panses sultanes
  • Llavors de sèsam
  • 1 iogurt grec
  • 1 culleradeta d'all en pols
  • Menta

Pas a pas:

  • Pas 1: poseu dues tasses d'aigua en una olla i coeu la quinoa amb una mica de sal. Un cop cuita, separeu bé els cigrons amb una forquilla i reserveu-los.
  • Pas 2: per a preparar la salsa, barregeu el iogurt, la culleradeta d’all en pols, el suc de llimona i la menta, i salpebreu-ho.
  • Pas 3: salteu els espinacs i els grans d'all picats en oli d'oliva. Afegiu-hi una mica de sal. Retireu-ho del foc i afegiu-hi els cigrons escorreguts, la pastanaga ratllada i les panses sultanes.
  • Pas 4: munteu l'amanida col·locant la barreja d'espinacs, cigrons i pastanaga sobre la base de quinoa. Distribuïu les llenques de salmó al damunt i acabeu amanint-ho amb la salsa i les llavors de sèsam.

Texto 4 Imagen Salmón Natural

Bruschetta de salmó al natural amb alvocat i taronja

Ingredients per a 4 persones. 10 minuts

  • 3 llaunes de salmó al natural
  • 4 llesques de baguet de massa mare
  • 20 ml d'oli d'oliva
  • 1 alvocat
  • 12 fulles d'alfàbrega
  • 1/2 ceba vermella
  • Ametlla laminada al gust
  • 1 culleradeta de mel
  • 1 culleradeta de mostassa
  • Suc i pell d'una taronja
  • 1 culleradeta d'all en pols

Pas a pas:

  • Pas 1: per a la salsa, barregeu bé el suc de la taronja, la mostassa, l'all en pols i la mel, i salpebreu-ho. Marineu el salmó en llenques a la salsa. Procureu que quedi ben amarat.
  • Pas 2: torreu les llesques de pa en una planxa amb una mica d'oli.
  • Pas 3: munteu la bruschetta començant per les fulles d'alfàbrega, la ceba tallada molt fina en forma de mitja lluna i l'alvocat a daus. Finalment, afegiu-hi les llenques de salmó i amaniu-ho amb la salsa. Acabeu amb l'ametlla a làmines i la pell de taronja.

Altres recomanacions

Si t'agrada el salmó, et suggerim aquest tataki de salmó. És boníssim i molt fàcil de preparar!