Et ve de gust fer un pa de pessic? Et presentem la recepta per a elaborar un Pa de pessic d'orxata deliciós. És molt fàcil i ideal per a esmorzar i berenar!
Sorprèn tota la família amb aquest mos tan especial: un pa de pessic diferent, que es prepara amb aquesta beguda tradicional valenciana. A continuació, et presentem els ingredients que necessitaràs i el pas a pas per a preparar-lo.
Segueix el pas a pas per a elaborar aquest deliciós Pa de pessic d'orxata
Ingredients per a 8 persones:
- 250 ml d'orxata
- 6 ous
- Ratlladura de la pell de ½ llimona
- 150 g de sucre blanc
- ½ rajola de Xocolata negra 72 % cacau
- 1 cullerada de canyella en pols
- 50 g de nous
- 100 ml d'oli de gira-sol
- 375 g de farina de blat
- ½ sobre de llevat
Pas a pas:
1. Bateu els ous i afegiu-hi el sucre.
2. Barregeu l'orxata amb l'oli i la ratlladura de la pell de mitja llimona.
3. Incorporeu-ho als ous i barregeu-ho.
4. Tamiseu la farina i el llevat sobre la mescla. Bateu-ho bé fins que no hi hagi grumolls.
5. Aboqueu la mescla en un motlle amb paper de forn.
6. Empolseu-hi una mica de sucre i canyella.
7. Poseu-hi les nous per sobre.
8. Preescalfeu el forn a 200 ºC i coeu-ho durant 35 minuts aproximadament, a 180 ºC. Per comprovar si està ben cuit, punxeu amb un escuradents.
9. Tan bon punt el tragueu del forn, ratlleu-hi la xocolata per sobre perquè quedi en forma d'encenalls. Amb l’escalfor mateixa del pa de pessic es fondrà.
10. Serviu-lo quan estigui a temperatura ambient.
Altres recomanacions
T’animes també a preparar aquesta recepta deliciosa de Plum-cake de moniato i festucs?