Si et vols refrescar aquest estiu amb una beguda refrescant, consumeix gaspatxo fresc!

Gaspatxo fresc, la beguda d’aquest estiu

09 de juliol de 2020

Ja és temps de gaspatxo! És, sens dubte, un dels plats estrella de l'estiu. Si et ve de gust una beguda lleugera i refrescant per dinar i sopar, res millor que aquest tipus de sopa o crema freda tan popular, element clàssic de la nostra gastronomia.

A més, el pots consumir com a primer plat o com a entrant, fins i tot entre hores. Està boníssim!

Texto 1 Imagen Gazpachos

Gaspatxo fresc elaborat amb la recepta tradicional

El Gaspatxo fresc la Huerta de Hacendado s'elabora d'acord amb la recepta tradicional, amb les millors hortalisses fresques (tomàquet, pebrot, cogombre...) i oli d'oliva verge extra com a ingredients principals.

És ideal per a prendre’l en la temporada de calor: lleuger, refrescant i molt apetitós. La seva tradició és present en la nostra cultura des de fa segles. Aquesta beguda hidrata i equilibra la temperatura corporal. Per això és tan important beure-la a l'estiu.

Texto 2 Imagen Gazpachos

Dos formats per triar

Depenent de les teves necessitats, pots consumir el gaspatxo fresc en dos formats diferents:

  • Format 330 ml

Amb aquesta mida es pot consumir directament de l'ampolla. És un format molt adequat per a portar a qualsevol lloc, còmode i ràpid de consumir: a casa, a l'oficina, a la platja, al camp, de pícnic, a tot arreu...

  • Format de litre

En aquest cas, se sol consumir en got, tot i que també és perfecte per a endur-se on calgui.

Cal conservar-lo a menys de 5 ºC. Un cop obert, s’ha de consumir en 24 hores. És un producte sense gluten.

Altres recomanacions

Prepara't un dinar o un sopar deliciós amb el nostre gaspatxo fresc i una pizza vegana amb ruca i tomàquet sec.