Coneixes la nostra pasta trencada o pasta brisa? El gust neutre i la versatilitat d'aquesta pasta trencadissa fan que s’adapti a una àmplia gamma d'ingredients i farciments. És molt fàcil de fer servir i no s'ha de pastar massa per evitar que es torni elàstica. Té una textura grassa, cruixent i delicada que la fa perfecta per cuinar una gran varietat de receptes dolces i salades: pastissos, quiches, cassoletes, empanades i altres plats al forn.
Elaborades amb el cor del blat, les nostres pastes s'elaboren amb farina del molí del proveïdor, amb la seva pròpia recepta de farina i complint els màxims estàndards de qualitat. Vols aprendre a fer una recepta de miniquiches amb la nostra pasta brisa?
Segueix el pas a pas per elaborar aquesta recepta de miniquiches de formatge amb pasta brisa
Ingredients
- 2 làmines de pasta brisa (pasta trencada)
- 100 g de ceba caramel·litzada
- 150 g de formatge gorgonzola
- 100 g de formatge mascarpone
- 100 ml de nata per cuinar
- 1 ou batut
- Cibulet
- Sal
- Pebre negre
Pas a pas
1. Estira la pasta brisa i talla-la en cercles petits. Després, posa els cercles als motlles per preparar les quiches i punxa’ls amb una forquilla.
2. Omple els motlles de cigrons secs per evitar que la pasta s'infli. Posa’ls al forn preescalfat a 180 ºC i cuina’ls durant 7 minuts, aproximadament.
3. Barreja l'ou batut amb la nata, la sal, el pebre, la ceba caramel·litzada, el mascarpone i el formatge blau.
4. Aboca aquesta barreja a les quiches i torna-les a posar al forn durant uns 10 minuts més, fins que el farciment qualli.
5. Treu les quiches dels motlles, empolsa-hi cibulet picat ben fi i serveix-les.
Altres recomanacions
Si t'has aficionat a les quiches, et proposem una altra recepta infal·lible amb pasta brisa: quiche de salmó amb gambes, ceba, ous i espàrrecs.
Aprèn a preparar unes delicioses crestes de tonyina amb la nostra massa fresca d'empanada.