La nostra massa d'empanada és un producte versàtil que pot ser la base perfecta de preparacions suculentes. Com tota la nostra varietat de masses, s’elabora amb farina del molí del proveïdor, seguint la seva pròpia recepta de farina, que selecciona i mescla els blats més adequats, i sempre amb els màxims estàndards de qualitat.
Et preguntes què pots cuinar amb aquesta pasta? Et cal inspiració? Amb aquesta massa, pots elaborar la clàssica empanada gallega, de mida grossa, o bé la pots farcir de carn picada, de samfaina o com t'estimis més.
També la pots dividir en porcions per preparar unes crestes delicioses, que sempre són un èxit. Com les que et presentem en la recepta següent. Et venen de gust?
Recepta de crestes de tonyina, ou i samfaina amb massa d'empanada
Ingredients
- 1 làmina de massa d'empanada
- 1 bric de samfaina
- 3 llaunes de tonyina en oli d'oliva
- 3 ous durs
- 1 ou batut
Pas a pas
1. Pica els ous durs i incorpora-hi la tonyina en oli d'oliva i la samfaina. Mescla-ho.
2. Estén una làmina de massa d'empanada i pasta-la amb un corró perquè s'allargui una mica.
3. Talla’n porcions circulars. Pots tallar-la amb l'ajuda dels nostres recipients rodons: tenen la mida ideal.
4. Ajunta la pasta sobrera i torna-la a pastar amb el corró per fer-ne més peces.
5. Posa una porció de farciment sobre cada cercle de massa.
6. Doblega els cercles sobre si mateixos, ajunta’n les vores i tanca-les amb una forquilla.
7. Pinta les crestes amb ou batut i fes-les al forn, prèviament escalfat a 200 ºC, fins que s’enrosseixin, seguint les instruccions del fabricant.
8. Emplata-les i llestos. Bon profit!
Altres recomanacions
Si ja tens el forn a punt, et ve de gust cuinar un deliciós pastís de pasta de full amb porros i bolets?
Tasta el gust tradicional del nostre tomàquet recepta artesana, sense gluten i preparat amb oli d'oliva.
Si vols preparar un àpat ràpid i divertit, comença pel nostre assortiment variat de truites, piadines i pa de pita per farcir amb els gustos més deliciosos.