Et portem una recepta lleugera i molt fàcil de preparar: una suculenta Quiche de salmó, amb gambes, ceba, ous i espàrrecs.
És perfecta per integrar-la en el teu pla d'alimentació i gaudir, alhora, del plaer de menjar. Està boníssima!
Segueix el pas a pas de la nostra Recepta de Quiche de salmó
Ingredients per a 4 persones:
- 1 pasta trencada (o brisa)
- 2 llaunes de salmó al natural
- 160 g de gambes congelades
- 80 g de ceba
- 80 g d'espàrrecs verds prims
- 200 ml de nata per cuinar
- 2 ous de pagès
- Sal
- Pebre negre
- Oli d'oliva verge
Pas a pas:
1. Folreu un motlle de 22-24 cm amb la pasta. Retalleu el paper de forn sobrant.
2. Punxeu tota la superfície amb una forquilla per evitar l'aparició de bombolles i poseu la pasta al forn preescalfat a 200 ºC durant 5 minuts.
3. En una paella amb una mica d'oli, ofegueu-hi la ceba picada i els espàrrecs tallats a trossets. Reserveu-ho.
4. Ofegueu les gambes en una paella amb una mica d'oli, fins que perdin l'aigua sobrant.
5. Bateu els ous en un recipient. Afegiu-hi la nata, la sal, el pebre, els espàrrecs amb la ceba, les gambes i el salmó al natural. Barregeu-ho.
6.Un cop tot barrejat, aboqueu-ho al motlle repartint-ho per tota la superfície, de manera homogènia.
7. Poseu la quiche 20 minuts al forn a 180 ºC, fins que s’enrosseixi lleugerament, i serviu-la.
Altres recomanacions
Vols aprendre a cuinar altres receptes amb salmó al natural?